Leven in de nieuwe wereld: visioenen en vertrouwen

heart-in-handsDinsdagavond werd ik gemasseerd in de sauna, de laatste avond met mijn tweelingziel Celeste Brianne Satie die inmiddels weer terug is naar Amerika. Tijdens de massage kreeg ik de vraag door: ‘do you want to see your future?’ Ik dacht, nou ehmmmm daar heb ik al zoveel van gezien, laat maar even hoor, het is wel genoeg zo. Na een tijdje kwam de vraag: ‘do you want to be surprised?’ Nou, me laten verrassen, dat leek me wel wat. ‘Just surrender to her hands, it will be different than usual’ hoorde ik. Ja, normaal gesproken word ik gemasseerd door mijn favoriete masseur en die was er deze keer niet. Dus kreeg ik een andere masseur. Een vrouw. Andere handen, andere aanraking, het was even wennen voor mij. Maar uiteindelijk lukte me het om helemaal in het nu te zijn en een te zijn met de aanraking van haar handen.

Terwijl zij mijn rug masseerde hoorde ik: ‘cleaning the chimney… releasing all expectations…’ Gaaf, dacht ik, doei verwachtingen, jullie mogen uit mijn leven, ik heb er zoveel last van gehad, al die verwachtingen die ik had over het leven, liefde en relaties en die vaak alleen maar zorgden voor teleurstellingen… Dat ging allemaal door me heen terwijl ik beelden van zwarte rook uit mijn schoorsteen zag komen. Daarna hoorde ik: ‘just visions and trust, visions and trust. This is the new life, just visions and trust….’ Als er een belangrijke boodschap voor me doorkomt hoor ik deze repeterend, soms wel tien of veertig keer. Alsof mijn gidsen zeker willen weten dat ik het onthou als ik weer afgeleid word door de prikkels van het gewone leven.

Zo gaan we het dus doen: alle verwachtingen loslaten en vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt in je visioenen. Wat een gaaf leven! De voorproefjes zoals ik ze tot nu toe ervaren heb zijn magisch, zoals de gezamenlijke meditatie met mijn lieve collega Cindy Bucher en de prachtige vrouwenworkshop die er door is ontstaan. Jawel, met negen vrouwen! Wat hebben we genoten dit weekend! Wat was het bijzonder en intens! Binnenkort lees je er meer over.

Terwijl ze mijn been masseerde hoorde ik: ‘you are so ready for this new way of life, ready to step on this new path….’

YES YES YES ! ♥

Ik ben er helemaal klaar voor en kijk er naar uit!

Comments

  1. Hmmmmm! Dank je voor je inspiratie!
    Hemel op aarde!!!
    Liefs, Mark

  2. Christina says

    Dank, Leonie. Je raakt. Begrippen als ’tweetlingziel’ (hee, ik ben dus niet gek), het herhalen van boodschappen van je gidsen… zó herkenbaar.
    Message to my guides: ‘I’m ready for the new way of life.’ 😉

Speak Your Mind

*