Tien jaar later – De opbouw van de Open Hearts Academy

Vandaag op deze bijzondere dag, internationale vrouwendag, zat ik samen met mijn websitebouwer Karin Bronwasser, om de eerste hand te leggen aan de nieuwe website van de Open Hearts Academy, waar straks de unieke rituelen op komen en een plek voor alle deelnemende begeleiders die meewerken aan dit nieuwe project: helingsrituelen voor de man met narcistisch gedrag.
Bijzonder, omdat het vandaag 10 jaar geleden was dat ik die knobbel in mijn borst ontdekte, wat kanker bleek te zijn. Er volgde een operatie en bestralingen maar ook luisterde ik naar mijn innerlijke stem en zette de aangeboden chemo- en hormoontherapie aan de kant. In plaats daarvan richtte ik me op de spirituele kant van mijn genezingsproces: naar binnen keren, energiewerk, steun van een Natuurgeneeskundige die met NEI werkte en nog een andere natuurgeneeskundige die met een SCIO apparaat kon meten wat mijn lichaam nodig had (en wat ik beter kon laten staan). Ook ontving ik behandelingen van energetisch therapeuten.

Kiezen voor genezing

Ik stopte met werken en leefde een half jaar van mijn spaargeld om alle aandacht en energie aan mijn genezingsproces te kunnen geven. De woorden van mijn Natuurgeneeskundige ben ik nooit vergeten: ‘als alle mensen hun kanker zo serieus zouden nemen als jij, dan zouden veel meer mensen het overleven. Jij komt er wel. Dat kan niet anders.’
Haar woorden steunden mij.

Geld op – wat nu?

Maar toen na een half jaar het spaargeld op was, en ik weer moest gaan werken, zei mijn innerlijke stem: er moet eerst een website komen over je genezingsproces en alle keuzes met betrekking tot behandelingen. Er moet een e-book komen met alle dagboekblogs. Maar ik had er geen geld meer voor.
Wat nu?

Hulp van vrouwen

Ik poste mijn hulpvraag en mijn innerlijke roep op Facebook en binnen een paar dagen waren er vrouwen die me wilden helpen.
Karin Bronwasser bood aan de website gratis te bouwen
Er was een fotografe die een gratis fotoshoot aanbood voor de website
Er was een vrouw die aanbood het Ebook te maken – kon ze dat ook eens leren en uitpluizen hoe dat moest.
En er was een vrouw die de cover van het Ebook gratis ontworp.

Spirituele processen

En zo had ik een tijdje later deze prachtige website www.mijngenezing.com waar ik vele jaren later nog steeds mijn spirituele processen beschreef rondom mijn helingsproces van borstkanker. Er zat heel wat donkere shit onder. Voorouderlijnen die energetisch opgeschoond mochten worden, familie geheimen die gezien wilden worden, vorige levens waarin ik een ultieme dader of slachtoffer was geweest. Of een edele redder.
Het vrouwelijke mag weer terugkomen in de wereld. De liefde en de verbinding. Met onszelf, met wie we ten diepste zijn, met de mensen om ons heen.
Het waren de vrouwen die de roep van mijn hart hoorden en ik mag nog steeds mensen inspireren met mijn processen en schrijfsels. Daar ben ik diep, diep, dankbaar voor.

Helingsrituelen als boodschappen uit de hemel

Ik kijk er naar uit om met Karin de nieuwe website te mogen bouwen, om het nieuwe in de wereld te mogen zetten: helende rituelen voor mannen met narcistisch gedrag. Deze komen net zoals de titel van deze site, als boodschappen uit de hemel die ik mag ontvangen van mijn soulteam. Ik geloof dat de verbinding met de ziel, eeuwig is en dat trauma van de ziel hersteld kan worden in een bad van onvoorwaardelijke liefde in combinatie met waarheid, zelf verantwoordelijkheid en alles wat daarbij in het licht gezet wil worden.

Speak Your Mind

*