Mijn broer als gids

De onverwachte dood van mijn oudste broer Jan zorgde voor veel verdriet in mijn leven en dat van mijn familie. Bij zijn crematie ontdekte ik tot mijn spijt dat mijn broer en ik meer op elkaar leken dan ik altijd had gedacht. In het gewone leven stond hij ver van mij af. Zijn ziekte en dood bracht ons dichter bij elkaar.

In een van de sessies met mijn NEI-therapeute ontdekte ik dat mijn overleden broer in de andere wereld nog steeds contact met me had, en dat hij me graag wilde helpen bij mijn genezingsproces. Tot dan had ik vermeden om contact met hem te zoeken na zijn overlijden. Ook al voelde ik onbewust dat ik het kon: ik vond het veel te eng. De confrontatie in de sessie was te groot en de antwoorden van mijn onderbewuste waren te duidelijk. Ik kon er niet langer om heen.

Die avond tijdens mijn dagelijkse reiki-behandeling zocht ik voor de eerste keer contact met hem. Het was een emotionele gebeurtenis die gepaard ging met veel tranen. Mijn broer maakte me duidelijk dat hij er voor me was en dat hij er voor me zou zijn tijdens de bestralingen. De eerste keer was hij er bij in de bunker en ik voelde me op een bijzondere en onverwachte manier gesteund. Sindsdien zijn er nog vele momenten van contact met mijn broer geweest. Soms kon ik niet geloven dat het echt waar was wat ik ervoer.  Zat ik mezelf niet wat wijs te maken? Tegelijkertijd wist ik diep van binnen dat het niet zo was en dat ik er op kon vertrouwen.

Ik kreeg de bevestiging van de vriendin van een collega die een healing bij me deed. De boodschappen die zij kreeg van mijn broer logen er niet om en omdat ze verder nauwelijks iets van me wist waren haar boodschappen des te opmerkelijker. Sindsdien geniet ik van de bijzondere momenten van contact met Jan. Soms hebben we een klein gesprekje en dan weer komt hij met een onverwachte boodschap voor iemand van mijn familie.  Ik geniet er van, want ik weet ook: ooit komt er een dag dat ik hem echt mag loslaten en dat hij naar het licht mag gaan.

Naast mijn broer zijn er talloze andere gidsen uit de andere wereld die me begeleiden. Hierover lees je meer in mijn e-book en kun je straks alles lezen in mijn nog te schrijven boek. Ondertussen vind je onder deze link meer blogs met boodschappen die ik ontving uit de hemel.

Inmiddels is het 2016 en zie ik Jan nog wel in de begeleiding van mijn klanten tijdens Relatie-Intensives, vanuit een mannelijke aanwezigheid, maar spreek ik hem niet meer. Op mijn 50e verjaardag in 2012, hebben we voor een 2e keer afscheid van hem genomen waarna hij door is gegaan naar een andere dimensie. In 2016 na de vijfjaars controle sprak hij me tot mijn verrassing echter opnieuw toe. Ik heb het ervaren als een groot geschenk. Het leven is bedoeld om te leven, in het hier en nu en in het aardse, met alles wat er is of niet is.