Boodschappen uit de hemel

Energetische verwijdering van de tumor

Ik heb mezelf altijd gezien als een praktisch en nuchtere vrouw die met twee benen op de grond staat. Paranormaal zijn was iets voor zwevers en niets voor mij. Twee jaar geleden werd echter tijdens een transmissietraining mijn bewustzijn dusdanig vergroot dat ik sindsdien contact heb met een andere wereld. Een wereld die voor mij onbekend was en die nu tijdens mijn genezing leidend bleek te zijn. Ik kreeg contact met deze wereld door bij mezelf naar binnen te gaan via meditaties en te luisteren naar mijn innerlijke stem.

Vanaf  de dag van de diagnose had ik de innerlijke overtuiging dat ik mezelf kon genezen en ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Omdat ik als coach en counselor veel met mensen en hun innerlijke blokkades werk, ging ik ook bij mezelf op zoek naar de innerlijke boodschap van mijn kanker. Tijdens een meditatie visualiseerde ik dat ik in de tumor zat en wachtte af wat ik zag en hoorde. Tot mijn verrassing kreeg ik diverse boodschappen door en ontdekte ik dat er een link zat met het familiesysteem in de vrouwenlijn van mijn moeder. In een aantal sessies met een energetisch therapeut ontdekte ik door middel van regressie, blokkades uit een ver verleden, van mijn babytijd en zelfs van vorige levens. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo ver terug kon gaan.

Er waren veel mensen die mij ondersteunden in de periode van spirituele heling. In mijn omgeving en via Twitter vond ik spirituele vrouwen die op afstand heling gaven en die net als ik boodschappen voor mij doorkregen. Altijd was het ondersteunend en aanvullend. Ik kreeg cadeautjes in de vorm van kristallen, tips en boeken. Ik voelde mij ontzettend dankbaar voor deze vorm van liefde delen.

Tijdens een van mijn meditaties heb ik de tumor ‘energetisch verwijderd’. Mijn borst reageerde met een sterke lichamelijke reactie: een brandend gevoel in mijn borst tot aan mijn sleutelbeen met een ontzettende behoefte aan water drinken. Dat heeft een uur of 6-8 geduurd. Daarna wist ik gewoon zeker: ik heb de oorzaak van mijn tumor zelf weggehaald. Drie dagen later werd ik geopereerd. Na de operatie bleek dat de tumoren aanzienlijk kleiner waren dan op de foto’s. Toeval?

Toen mijn broer Jan te horen kreeg dat hij kanker had en niet meer te genezen was, brak mijn positivisme en voelde ik dat ik in de angst schoot. Het kostte me enorm veel energie om enerzijds met de naderende dood van mijn broer om te gaan, en me anderzijds voor te bereiden op mijn eigen genezingsproces en hierin de juiste keuzes te maken. Uiteindelijk ging ik de angst voor de dood aan, en ontdekt dat dit te maken had met het loslaten van het ego. Uiteindelijk heb ik geleerd om te leven vanuit liefde, met een open hart, in het hier en nu. Steeds opnieuw krijg ik boodschappen uit de hemel, vaak van mijn broer Jan maar ook van andere gidsen.

Op mijn 50e verjaardag stopten de boodschappen van Jan, maar gingen de boodschappen van mijn soulteam door. Toen bij de vijfjaarscontrole in 2016 bleek dat ik borstkankervrij was, sprak mijn broer me echter opnieuw toe. Hij had me vanuit liefde gesteund en wilde me meegeven dat voor hem de hoogste energiefrequentie besloten ligt in muziek. Mijn soulteam steunt mij dagelijks en daar ben ik enorm dankbaar voor.