Gratis e-book

Gratis e-book: Mijn genezing van borstkanker – een spirituele zoektocht.

De blogs die ik schreef vanaf de ontdekking van borstkanker maart 2011 tot na de behandelingen in september 2011, heb ik gebundeld in een gratis e-book. Met dit boek hoop ik andere kankerpatiënten te kunnen inspireren bij hun zoektocht. Het schrijven heeft mij enorm geholpen bij mijn verwerkingsproces. Het e-book is bedoeld voor lotgenoten en hun naasten en omgeving, artsen en andere geïnteresseerden. Het gratis e-book mag gedeeld worden, de volledige versie natuurlijk. Graag zelfs!

e-Book Mijn genezing van Borstkanker – een spirituele zoektocht – Leonie Linssen

E-Book Leonie Linssen – Mijn genezing van borstkanker (PDF bestand 5 MB)

E-Book Leonie Linssen  – Mijn genezing van borstkanker (ePub in zip-bestand 2mb)

 

Kun je geen PDF bestanden lezen? Download dan eerst Adobe Reader

Kun je geen e-PUB bestanden lezen? Download dan eerst Adobe Digital Editions

 

Lukt het niet om het ePub bestand te openen?
Mail me, en ik stuur het naar je toe!