In de media

Radio-interview Omroep Brabant, over eenheidsbewustzijn – 11-06-2012

Naar aanleiding van mijn blog Donker en licht, op weg naar leven in verbinding had ik een leuk gesprek met Martin Volder van Omroep Brabant, over mijn ervaringen op het gebied eenheidsbewustzijn. Het blijft een uitdaging om woorden te geven aan ervaringen die eigenlijk niet met woorden uitgelegd kunnen worden. Maar als ik mezelf zo terug hoor, dan ben ik heel tevreden met hoe ik het verwoord. En dat allemaal door mijn keuze om te willen leven vanuit mijn hart, een keuze die ontstaan is tijdens mijn genezingsproces van borstkanker.

Beluister het interview (6 minuten)

In de krant – borstparend of amputatie- 03-03-2012

Op 3 maart 2012 werd ik geïnterviewd voor de GPD-kranten. Onlangs bleek uit wetenschappelijk onderzoek dat een borstsparende operatie hetzelfde resultaat heeft als een amputatie. Ze portretteerden drie vrouwen die voor de keuze hadden gestaan, waaronder mij. Wil je mijn bijdrage aan het artikel lezen, laat het me weten dan stuur ik het naar je toe.

Op televisie – Kanker,  je lot in eigen hand – 13-11-2011

Via Twitter vernam ik dat VPRO-thema een uitzending ging maken over kanker en zelfmanagement, de kankerpatiënt als regisseur van zijn eigen ziekteproces. Ze zochten patiënten die voldeden aan dit profiel. Ik voelde meteen: dit wil ik doen. Ik twijfelde geen seconde en schreef een uitgebreide mail. Diezelfde week nog werden de eerste opnames gemaakt. Uiteindelijk ben ik drie dagen gefilmd en is de essentie van mijn verhaal en dat van 4 andere kankerpatiënten dat te zien was in de uitzending van 13 november 2011.

Ik vond het een erg mooie en indrukwekkende documentaire. Ieder mens met een eigen verhaal en worsteling en hoe mensen kiezen voor datgene wat bij hun past. Niemand is vergelijkbaar…

Toen ik me aanmeldde voor het programma wist ik nog niet waar het allemaal toe zou leiden. Maar steeds opnieuw komt het als vanuit een innerlijke drang vanuit mijn hart. Het gaat in tegen alle logica en toch kan ik niet anders dan mijn innerlijke stem volgen.

Ik ben heel blij dat ik met deze uitzending en met mijn gratis e-book, een bijdrage kan leveren aan een andere kijk op genezing van borstkanker en de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Bekijk de hele documentaire (90 minuten)

Na ongeveer 55 minuten komt mijn bijdrage

Bekijk mijn persoonlijke bijdrage (15 minuten)