Begeleiding

Begeleiding en heling bij kanker

www.yinyangbalance.nl en speciaal gericht op kanker en Taoïstische genezing: www.dewittelotus.nl
Taoïstische genezer Ludwig Schutte begeleidt mij om ervoor te zorgen dat ik ook in de toekomst gezond blijf. Ludwig werkt vanuit de Oosterse genezingsfilosofie en is gespecialiseerd in kanker en seksualiteit. Van hem krijg ik oefeningen om mezelf energetisch gezond te houden en mijn lichaam te benaderen vanuit het Taoïsme. Je kunt hem zien in de uitzending van VPRO-thema waar ik als patiënt een bijdrage aan heb geleverd. Op zijn nieuwe website lees je alles over voorkomen en genezen van kanker vanuit Oosters en Taoïstisch perspectief.

Andrea Maussen is masseuse en ex-kankerpatient. Zij heeft me op een geweldige manier geholpen bij het op peil brengen van mijn energieniveau en doet dat nog steeds. Haar ontspanningsmassages zijn heerlijk, ondersteunend en liefdevol. Andrea masseert op haar eigen wijze, vanuit intuïtie en sluit aan bij wat er nodig is. En dat doet ze geweldig goed! Andrea heeft een praktijk in Berlicum, vlakbij Den Bosch. Ze heeft geen website maar je kunt haar bereiken via 06 -182 555 96

www.fonkel.nu
Noor van Gulik begeleidt als integratief psychotherapeut en ervaringsdeskundige kankerpatiënten in hun weg naar genezing. Noor heeft haar praktijk in het Brabantse Biezenmortel. Ik heb destijds een erg fijn gesprek gehad met Noor wat mij heeft geholpen in mijn besluitvorming rondom wel of geen chemotherapie.

www.wittebeer.nl
Caroline Denijs helpt je om meer te leven vanuit je vrouwelijke essentie. Ze heeft zelf borstkanker gehad (12 jaar geleden), is daarvan genezen en heeft een holitische kijk op genezing en het mens zijn. Kijk op haar site wat zij je allemaal te bieden heeft! Ook heeft zij de besloten Facebookgroep ‘Kanker anders benaderd’ opgericht waarin veel mensen hun ervaringen delen op het gebied van alternatieve en/of natuurlijke geneeswijzen.

www.watwerktwerkt.nl
Marijke Eggink begeleidt als trainer en coach en ervaringsdeskundige mensen vanuit The Work, van Byron Katie. Marijke heeft de methode zelf ervaren tijdens de genezing van haar ziekte.

www.alywestrawinselaar.nl
Coach en healer Aly Westra Winselaar werd in 2008 geopereerd aan borstkanker en heeft naast chemotherapie ook bestralingen gehad. Voor Aly was deze periode er een van transformatie. Zij begeleidt sinds 2001 mensen in hun processen door middel van coaching en healing. Haar kracht ligt in het vanuit eenvoud en stilte begeleiden van processen die om heling vragen

Stichting Noadin stimuleert vrouwen met borstkanker verder te kijken zodat jij een keuze kunt maken die niet alleen nu bij je past, maar waar je ook later nog achter kunt staan. De begeleiding wordt vergoed door je aanvullende verzekering.
www.liefdedelen.nl
Zelf begeleid ik als coach mensen bij hun besluitvormingsprocessen mbt keuzes in behandelingen. Via systemisch werk waarbij ik tevens mijn helderziendheid en heldervoelendheid inzet, onderzoeken we wat jouw hart en jouw lichaam je aangeeft in wat goed is voor jou. Daarnaast begeleid ik mensen in de heling van de spirituele oorsprong van de borstkanker, door het trauma in de karmische en/of familielijn op te sporen en te transformeren. Vaak is dit gerelateerd aan seksueel misbruik of seksueel geweld ergens in het familiesysteem (dit kan vele generaties teruggaan) wat overgedragen is op de vrouw van nu.