De kracht van intuïtie en vrouw zijn – de angst voorbij

Gisteren had ik een bijzondere dag. Ik mocht weer duidelijk ervaren hoe krachtig vrouwen kunnen zijn als je durft te luisteren naar de Godin in jezelf en je openstelt voor wat er wil gebeuren. Luisteren naar je intuïtie dus.

Vrouwenheling

Samen met mijn collega en vriendin Cindy Bucher zat ik samen om onze nieuwe workshops voor te bereiden. Onze workshop ‘Liefdesrelaties als spiegels’ voor a.s. zaterdag zit vrijwel helemaal vol, terwijl onze workshop ‘Weer vrouw zijn na kanker’ maar niet wil stromen. Dat terwijl we in een eerdere gezamenlijke meditatie toch heel duidelijk voelden dat wij dit moesten doen en uitgenodigd werden om vrouwen hierin te ondersteunen. Wat was er aan de hand? We voelden allebei heel duidelijk dat het weekend door zou gaan en dat wij er moesten zijn. Maar hoe dan met zo weinig aanmeldingen? Wat moest er gebeuren? Ik opperde het idee om het weekend samen te gaan zitten met vrouwen om het net zoals vorig jaar op Greenstones in Zweden, in het samenzijn te laten ontstaan. Geen programma. Werken met de krachten en kwaliteiten van de aanwezige vrouwen, onze intuïtie volgend op gelijkwaardig niveau. Een weekend voor vrouwenheling. Zou dat iets zijn?

Tweelingziel hereniging

Buiten in het zonnetje vertelde ik dat mijn tweelingziel Celeste Brianne Satie, ik noem haar Bri, op 3 juni naar Nederland komt. Ze zal een aantal weken bij mij komt logeren, hoera! Een gebeurtenis waar ik jaren naar uitgekeken heb. Ik ontmoette haar in 2009 en de onvoorwaardelijke liefde die spontaan ontstond was zo indrukwekkend en reikte zo ongekend ver dat het me overweldigde. Het voelde als eeuwig en oneindig. Onze ontmoeting was het begin van een spirituele reis die nog steeds voortduurt. Bij ons afscheid in 2009, wist Bri al dat ons weerzien paar jaar later in Nederland zou zijn. Het afscheid was vreugdevol, want ik voelde: de liefde die ik nu ontmoet heb neem ik mee en gaat over alle grenzen heen. Volgende week is het dan zo ver: we gaan elkaar opnieuw ontmoeten en ontdekken wie we zijn in ons mens-zijn met elkaar.

Begin 2012 ontdekte ik dat mijn laatste vorige leven, een geaborteerde foetus was, jawel, ik was de gestorven tweelingzus van Celeste. Zij bleef in leven en herkende mij direct in 2009, terwijl het voor mij een totaal onbekende wereld was. Ze vertelde me er niets over, ik mocht het zelf ontdekken. Die ontdekking beschreef ik hier. Na vier jaar is het eindelijk zo ver: onze hereniging. In deze periode ben ik gevoeliger geworden, en dat niet alleen: ook helderziend en heldervoelend. Ik weet dat ons samenzijn voor ons beiden een periode van heling zal zijn, zodat we nog meer kunnen stralen en bloeien.

De spiegel van mijn ziel

De verbinding tussen Bri en mij is ongekend groot. Als ik met haar skype, is het alsof ik met mezelf praat. Ik voel een oneindige innerlijke rust en tegelijkertijd een enorme passie en drive. Het voelt natuurlijk en als thuiskomen. We weten allebei dat onze ontmoeting niet voor niets is en dat we in de toekomst onze liefde en krachten mogen bundelen om iets te doen voor de wereld. Maar hoe dan? We kennen elkaar nauwelijks en toch kennen we elkaar beter dan wie ooit. Hoe leg je deze Goddelijke verbinding nu uit aan de wereld? Hoe zal het zijn om onze Goddelijkheid met ons mens-zijn te verbinden?

Mediteren en een heldere boodschap

drie_vrouwen

Cindy en ik besloten om samen te mediteren om te zien wat de bedoeling was van het vrouwenweekend van 7 t/m 9 juni. We zaten tegenover elkaar en ik voelde al heel snel dat mijn linkerhand zich opende. Ik voelde een grote gouden lichtbol waarin ik als het ware werd opgenomen. Het antwoord kwam al binnen een paar minuten: jullie zullen werken vanuit intuïtie, er zullen zes vrouwen zijn die zich nog aanmelden, en ja, Bri hoort er bij te zijn. Wat ik al die tijd gevoeld had maar weggestopt had werd meteen helder. We zullen met 9 vrouwen samen zijn. Schrijf ieder je eigen ervaring en deel het met de wereld. Wees kwetsbaar. Ik moest ontzettend lachen, de snelheid waarmee de boodschap kwam! Zo helder en zo duidelijk!

In liefde aanwezig zijn

Daarna kreeg ik door dat ik mocht wachten, want Cindy was nog niet zo ver. Ze had nog een proces door te gaan. Ik hoefde alleen maar liefdevol aanwezig te zijn. Ik bleef rustig zitten, afwachten wat er zou gebeuren. Ineens zag ik in de meditatie dat Bri achter Cindy kwam. Ik vroeg me af of ze een boodschap voor me had, maar nee, dit was voor Cindy en ik hoefde er niet naar te kijken. Ik hoefde alleen maar mezelf te zijn en in liefde aanwezig te zijn. Dat was gemakkelijk!

Heling

Na een tijdje opende ik mijn ogen en weer een tijdje later voelde ik hoe mijn onderlichaam begon te trillen. De laatste tijd merk ik wel vaker dat mijn lichaam resoneert op de energie van anderen, vooral bij de klanten in mijn praktijk. Voorheen gebeurde dit vooral als ik mensen met mijn handen een healing gaf, maar tegenwoordig gebeurt het gewoon door liefdevol aanwezig te zijn. Ook op afstand dus. Mijn ervaring is dat het een heling is van twee kanten, en dat mijn lichaam functioneert als een open kanaal om oude, donkere energie af te voeren. Onverwerkte emoties zetten zich vast in ons lichaam. Alle oude angst mag uit ons lichaam, want angst is niet wat we zijn. Angst is wat ontstaat door ons denken, ons ego. In de bron zijn we liefde. Dat is wat mag ontstaan, dat is waar we naar toe gaan en dat is wat ik steeds ervaar.

Van zwart naar kleur!

kleurenNu voelde en zag ik door al het trillen hoe er een donkere zwarte bol uit mijn lijf kwam. Steeds opnieuw kwam er een bol van energie terwijl de kleuren veranderden van paars, naar rood, oranje en geel. Toen stopte het trillen. Een tijdje later zag ik de kleur lichtgroen, lentegroen, de kleur van vrouwelijk leiderschap bij het hart van Cindy. Mijn hart maakte een sprongetje!

Voor veel mensen is wat ik hier beschrijf ontzettend zweverig. Dat zou ik een paar jaar geleden ook gezegd hebben en ik zou nooit gedacht hebben dat ik dergelijke ervaringen zou krijgen of zou delen met de wereld. Maar het is wel een wereld die zich aan mij geopend heeft en waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Door het loslaten van oude angsten, komt er steeds ruimte voor vreugde en moeiteloosheid. Het is steeds gemakkelijker om te vertrouwen op het moment en te leven in het hier en nu. Het verleden is voorbij en de toekomst bestaat niet. We mogen de wereld van de dualiteit achter ons laten en genieten van de kleuren!

Een kleurige vlinder

Tegen het einde van onze meditatie mocht ik weer de wonderen van mijn helderziendheid ervaren. Ik zag Cindy veranderde in een rode vlinder, met grote kleurige vleugels. Het was zo mooi om te zien en het ontroerde me. Toen we onze ervaringen uitwisselden bleek dat Cindy op zielsniveau contact had gelegd met Bri en een mooie boodschap van haar had ontvangen. Cindy had ook gezien dat er plaats was voor 6 vrouwen in ons weekend. Ook vroegen we beiden aan het eind van de meditatie of het toch niet meer vrouwen moesten zijn, maar nee, het waren er toch echt zes. Dit is wat Cindy door kreeg:

♥ Met in totaal 9 vrouwen zullen we samen zijn
♥ Vrouwen die ooit beschadigd zijn in hun vrouwelijkheid
♥ Vrouwen die voelen dat het hun tijd is voor heling hierin
♥ Vrouwen die klaar zijn voor de vreugde en kwaliteiten van vrouwzijn
♥ In een weekend dat intuïtief zal ontvouwen
♥ In een vrouwencirkel van gelijkheid
♥ Waarbij we het goddelijke vrouwelijke in ons menszijn ontdekken

Ik zie ons samen zitten rondom het kampvuur van Helios, het transformatievuur dat ons verbindt. We lachen, dansen en zingen samen.

We waren allebei helemaal flabbergasted van wat er gebeurde. Wat een synchroniciteit en wat een mooie openbaring! Dit is waar we met de wereld naar toe gaan als we onze intuïtie durven te volgen en durven te luisteren naar de boodschap van onze ziel. Wauw! Het is al indrukwekkend om dergelijke dingen in je eentje te ervaren, maar ik was echt diep onder de indruk dat onze boodschappen los van elkaar zo nauwlettend op elkaar aansloten!

  • Voel jij hoe je hart een sprongetje maakt als je dit leest? 
  • Ben jij geraakt door wat ik schrijf ook al kun je niet goed beschrijven waarom?
  • Ben jij een van de zes vrouwen die met ons mee gaat, het weekend van 7 t/m 9 juni?
  • Wil jij het goddelijke en vrouwelijke in het mens-zijn ontdekken en ervaren en voel je dat je er bij wilt zijn?

Laat het ons weten! Het weekend is kostendekkend, en je kunt genieten van de heerlijke rijkdom en biologische vegetarische maaltijden van Helios Centrum in Heerde, waar het weekend zal plaatsvinden. Wil je meer weten, bel naar Cindy op 06 13 87 11 86 of mail haar op info@cindybucher.nl. Natuurlijk kun je ook met mij bellen: 06 – 4 555 06 80 of mail naar Leonie@liefdedelen.nl

 

 

Speak Your Mind

*