Liefde heelt – boodschappen van een andere dimensie

Vorige week had ik opnieuw een sessie bij mijn Taoistische genezer Ludwig Schutte. Ik was benieuwd, want ik had het gevoel dat ik na de hereniging op zielsniveau met mijn tweelingzielenzus begin januari, de helingscirkel wel rond was. Niets blijkt minder waar. De hereniging heeft alleen gebracht dat de heling nu plaatsvindt op een niveau waar ik nog nooit over had durven dromen.

In deze sessie behandelt Ludwig opnieuw mijn litteken en mijn borst. De plek waar de tumoren verwijderd zijn is nog steeds een beetje ingedeukt en daarboven zit nog lymfevocht wat onvoldoende weg kan. De bedoeling is natuurlijk dat ik straks een hele mooie borst krijg, waarin we alleen nog de lijnen van het litteken zien.

Beelden van heling

Tijdens de sessie zweef ik al snel weg. Ik voel hoe Ludwig eerst trekt aan mijn lijf en het in een bocht legt. Ik zie beelden van zwarte pek die uit elkaar getrokken wordt, zodat er scheuren ontstaan en het licht er bij kan. Daarna legt hij me recht en behandelt hij mijn litteken. Ik laat me iedere keer opnieuw verrassen door de beelden die ik zie. Ik schrik na al dat helingswerk van het afgelopen jaar ondertussen nergens meer van. 

Vorige levens

Ik zie beelden van aarde, waarin langzaam een scheur ontstaat. Ik hoor een stem heel direct een duidelijk: ‘You cannot stay here any longer, you have to get out of this body. You have to get out now. You have to go back to Poland. Get out now’ De stem blijft instructies geven en uiteindelijk zie ik een houten deur verschijnen die open gaat. Ik zie een mens, donker en verwilderd door het lange verblijf waarin geen licht gezien werd. Hij wordt opgevangen door engelen en na hem verschijnt er weer iemand. Ik kan niet geloven wat ik zie, want er verschijnen steeds meer mensen. Het zijn er geen tientallen, maar honderdtallen of nog meer! Ze worden allemaal opgevangen en meegenomen. Als de ruimte leeg is, gaat Ludwig naar een andere plek op mijn borst waar hij zijn vingers op legt. Dit proces herhaalt zich een aantal keren.

Opnieuw zie ik beelden van plekken waar mensen verstopt zaten. Beelden van de 2e wereldoorlog van een concentratiekamp. Ik voel hoe alle zielen die verstopt in mijn lichaam zaten, nu bevrijd worden. Uiteindelijk zie ik hoe alle mensen zich verzameld hebben op een groot grasveld. De zon schijnt en het is heerlijk warm. De mensen mogen allemaal kleding uitzoeken, want zo zegt de leider: ‘kleding geeft je een identiteit. Zoek een identiteit. Zoek wat bij je past en wie je wilt zijn.’ De mensen zijn allemaal blij en verrast en sommigen weten niet wat te kiezen. Maak een keuze, zegt de stem, want je komt weer terug voor een ander leven en dan kun je opnieuw kiezen.

Kies je talent en je identiteit

Dan mogen alle mensen hun haardracht kiezen. Er zijn voorbeelden van pruiken, met lang haar, kort haar, krullen, steil en verschillende lengten. Ze mogen allemaal passen en wat de keuze is zal straks vanzelf gaan groeien. Dan mag iedereen zijn talent kiezen. Ze hoeven niet bang te zijn, zegt de stem want we gaan naar een nieuwe wereld waarin geleid wordt vanuit liefde en licht. Just choose your talent. Iedereen gaat straks opnieuw geboren worden, het is nu tijd om te kiezen want in de nieuwe wereld gaan we samenwerken met elkaar en is er genoeg voor iedereen. We gaan het eerlijk verdelen.

Ik ben helemaal beduusd van de beelden die ik zie en de stemmen die ik hoor. Ik word er vrolijk van en ik verheug me nu al op die nieuwe wereld die we nu al met zoveel mensen aan het creëren zijn.

Reizen naar een andere dimensie

Dan komt Ludwig bij een plek op mijn borst waarbij ik voel: oh jee, hier komt iets wat niet leuk is. Ik zie mezelf als een vrouw die gedwongen wordt om blauwe vloeistof te drinken, ik word vastgehouden en ik weet: als ik dit drink ga ik dood. De vloeistof wordt zonder pardon naar binnen gegoten en ik kan er niet aan ontkomen. Binnen een paar seconden ben ik weg, en voel ik dat ik in de hemel ben en dat ik dood ben. Het is er stil en de wind suist langs mijn oren. Ik zie de engelen om me heen en ik kijk naar de aarde.

Ik begin te huilen, het kan toch niet zo zijn dat dit is wat er gebeurt op de aarde? Kijk toch eens wat de mensen ons aandoen! Kijk toch eens hoe boos die vrouw tegen mijn zus doet! Ik moet huilen en ik wil het niet zien. Je moet kijken, zeggen de engelen tegen me, er is geen andere manier. Je moet kijken en liefde naar hen sturen. Het is de enige manier waarop ze het volhouden. Ik doe wat me wordt opgedragen en vraag opnieuw: hoe kan ik ooit terug naar een wereld waarin zoveel boosheid en haat is? Je hoeft ook nog niet terug, zeggen de engelen. Je mag hier eerst sterker worden en wij gaan je helpen.

Helpende engelen

Ik ben moe en wil mijn ogen sluiten, ik wil slapen. Nee, zeggen de engelen, je hoeft niet te slapen want je hebt hier geen lichaam. Het enige wat helpt is om er naar te kijken en er liefde naar te sturen. Zij op aarde weten het niet meer, ze zijn het vergeten… Ik realiseer me dat dit het enige is wat ook werkt in ons leven. Met liefde te kijken naar alles wat er gebeurt in de wereld, liefde te sturen naar hen die het nodig hebben, omdat ze vergeten zijn wie ze in essentie zijn: Liefde. De engelen vertellen me dat ik nog een keer terug mag komen naar Ludwig, want we zijn nog niet klaar… Ik verheug me er nu al weer op.

Ik realiseer me dat ik de herinnering aan mijn overlijden als foetus en tweelingzus van Gabriela heb gezien. Gabriela die nu in Amerika woont en daar mensen begeleidt naar de dood. Gabriela die in haar leven in stilte haar werk volbrengt en leeft van dat wat haar geboden wordt. Gabriela die ik in 2009 ontmoette en bij wie ik een onvoorwaardelijke liefde ervoer die verder ging dan ik ooit had kunnen denken. Een gevoel van thuiskomen.

Liefde delen is helen 

Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor deze sessie en wat ik heb mogen ervaren. Liefde heelt. Door liefde te delen, wordt liefde vermenigvuldigd en wordt de wereld geheeld. Ik wist het al toen ik in maart ziek werd en nu weet ik het heel zeker. Ook dat ik in de toekomst op deze manier alleen maar nog gezonder wordt. Nu de rest van de wereld nog 🙂

 

Comments

  1. Wow je leven is meer dan n mooi verhaal! Lfs xxx marga

  2. Wow je leven is meer dan n mooi verhaal! Lfs xxx marga

  3. Wat heftig maar ook weer heel mooi, alles is liefde voor alle mensen op deze aarde juist ook voor de mensen waarvan wij het moeilijk vinden om liefde te geven omdat ze een bepaalde rol hier op aarde hebben. veel liefs Petra

  4. Via linked in heb ik je verhaal hier gelezen. Heel bijzonder en mooi dat je het zo deelt op internet. Dank je wel voor het delen.

Speak Your Mind

*