Vorige levens en leven in het hier en nu

De afgelopen maanden heb ik in regressie veel vorige levens mogen aanschouwen. Wat in 2010 begon als een nieuwsgierigheid naar onverklaarbare heftige emoties  die ik ervoer als twintiger, in een sessie bij reincarnatietherapeute Marianne Notschaele, is inmiddels een geïntegreerd onderdeel van mijn leven geworden. Vorige levens die zichtbaar worden als opgeslagen blokkerende energie die vrijgelaten wil worden, om als mens in dit leven sterker en lichter te worden.

Familiedrama’s

In mei dit jaar mocht ik tijdens een meditatie mijn eerste grote vorige levens familiedrama aanschouwen. Een drama zoals zich deze week voltrok en waarover je hier kunt lezen in de media. Ik was zelf betrokken bij het Italiaanse familiedrama uit de 17e eeuw, als biseksuele en polyamoreuze vrouw en wat voor alle betrokkenen inclusief de bijbehorende kinderen eindigde in de dood. Ik was geschokt toen ik dit alles mocht aanschouwen en jawel, opnieuw mocht ervaren. Want dat is wat er gebeurt als die energie mijn lichaam verlaat, oftewel, die levens van toen naar het licht gebracht worden. De eerste keer dat ik dit mocht zien en ervaren was ik er vier dagen stuk van, en moest ik alle zeilen bijzetten om deze gebeurtenis uit het verleden te kunnen verwerken.

Inmiddels heb ik zoveel vorige levens drama’s ontmoet dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Waar ik eerst vooral mezelf zag als slachtoffer dat vermoord werd vanwege de meervoudige liefde, heb ik mezelf ondertussen ook veelvuldig gezien als dader. Ik was een psychopaat, een moordenaar, de jaloerse man en vrouw, de mens die zelfmoord pleegde omdat hij het niet meer zag zitten…. je kunt het zo gek niet bedenken of ik ben het wel geweest. Dat is de grootste truc van het eenheidsbewustzijn: het besef dat we alles zijn of zijn geweest. Dat we allemaal verbonden zijn. Dat niemand minder is dan een ander. Dat er alleen maar levenservaringen zijn. Dat we in ieder leven lessen te leren hebben, ook in dit leven…

Heling als ondersteuning

In mijn praktijk begeleid ik mensen bij ingewikkelde liefdesrelaties waar meer mensen bij betrokken zijn. Tegenwoordig ondersteun ik de coaching met mijn helende handen. In pakweg tien minuten maak ik contact met overleden zielen die in het lichaam huizen van klanten en die graag over willen naar een nieuwe wereld. Mijn klanten voelen zich lichter en ook op mij heeft het een positief effect. Het loslaten van energetische blokkades van huidige en vorige levens zorgt er voor dat je je vrij voelt om je kwaliteiten en creativiteit in te zetten en je dat kunt doen waarvoor je hier bent.

Jaloezie

Veel van mijn klanten ervaren intense jaloeziegevoelens in hun liefdesrelaties. Anderen ervaren de onvrijheid om te kunnen zijn wie ze willen zijn. Mijn ervaring is dat er vaak onverwerkte vorige levens aan ten grondslag liggen die een liefdevolle houding met een open hart naar zichzelf en anderen, in de weg zitten. Want er is geen goed of fout, er zijn slechts ervaringen. Los van de situatie en ‘het verhaal’, ontmoet ieder mens dezelfde emoties: verdriet en blijdschap, angst en liefde, boosheid en vreugde, macht en onmacht en het verlangen naar onvoorwaardelijke liefde. Om onvoorwaardelijke liefde te kunnen voelen is het van belang dat we ons oordeel loslaten. Het oordeel op onszelf en op anderen.

Ik ben blij dat ik met mijn helende gaven verlichting kan bieden en een opening kan maken op hun pad. Daarbij heeft iedereen zijn eigen weg te gaan en zijn eigen lessen te leren, voordat de weg naar het eenheidsbewustzijn geopend wordt. Ieder mens doet dit in zijn of haar eigen tempo en op zijn eigen manier.

Schrijven en delen met de wereld

Voor mij is het helemaal duidelijk wat mijn pad is en waarom ik al deze levens mag aanschouwen. Ik mag mijn gaven inzetten om anderen die kampen met soortgelijke emoties, te begeleiden op hun pad. Het vrijmaken van hun weg, is tegelijkertijd een bevrijding voor mezelf. Daarnaast weet ik dat schrijven over mijn ervaringen, een van mijn kwaliteiten is die ingezet mag worden. Naast het schrijven van Love Unlimited, wordt mijn roman Dubbelliefde 3.0 de volgende stap om mensen meer te laten ervaren over hoe het zit in de liefdesrelaties, seksualiteit, intimiteit, polyamorie, monogamie en bewustwording. Nog een paar maanden schrijven en dan is de eerste ruwe versie klaar. Ik kijk er naar uit mijn roman straks te delen met de wereld. Op naar een bestseller!

Comments

  1. Silvie says

    ik lees in je blog dat je blokkades uit vorige levens kunt loslaten

  2. Ja dat klopt, Silvie. Alle herinneringen aan vorige levens liggen opgeslagen in ons lichaam. Tantra is een manier om dit te doen, het kan ook via regressietherapie. Zelf begeleid ik mensen hierbij bij een Relatie-Intensive http://www.liefdedelen.nl/relatiecoach/relatie-intensive/. Je bent van harte welkom.

  3. Ja dat klopt, Silvie. Alle herinneringen aan vorige levens liggen opgeslagen in ons lichaam. Tantra is een manier om dit te doen, het kan ook via regressietherapie. Zelf begeleid ik mensen hierbij bij een Relatie-Intensive http://www.liefdedelen.nl/relatiecoach/relatie-intensive/. Je bent van harte welkom.

Speak Your Mind

*