Ontmoeting met vorig leven als tempelvrouwe tijdens Orgasmic Meditation

OMTijdens de week in Italie, geeft Wim mij een OM-meditatie. OM staat voor Orgasmic Meditation. Het is een methode waarbij de clitoris gedurende 15 minuten via zachte strijkende bewegingen aangeraakt wordt, en waarbij een hand onder het bekken ligt ter ondersteuning. Het is een mediatie methode waarbij de man de vrouw eert in het vrouw zijn en in haar seksualiteit, waarbij het niet de bedoeling is dat de vrouw klaarkomt, maar dat de energie in het hele lichaam verspreid wordt.

Ik heb eerder geschreven over OM in deze blog. Daar kun je ook meer lezen over de functionaliteit ervan en een instructie video zien. De week in Italie is bedoeld om te schrijven, maar tijdens deze week ontving ik tevens 5 healings op afstand van Manon van den Boorn met als doel na zoveel jaren eindelijk een einde te maken aan het eczeem dat ik al vele jaren heb rond mijn vrouwelijke geslachtsorganen en het laatste jaar ook aan mijn buiknavel.

Zielendelen teruggeven

Door de healing van Manon wordt me duidelijk gemaakt dat er een zielendeel van mijn grote zielsliefde in me zit, dat ik aan hem terug mag geven. Een zielendeel dat voor een splitsing heeft gezorgd maar ook voor de verstrikking en de verstikking die er tussen ons is. Het wordt duidelijk gemaakt dat Wim dit met mij mag doen door een fysiek samenzijn. Ik denk aan een beenmassage en Wim aan een OM-meditatie. We beginnen op aanraden van mijn soulteam met een OM meditatie.

Ik nodig het zielendeel van mijn grote zielsliefde uit om in onze liefde aanwezig te zijn. Mijn grote zielsliefde als volwassen man in het hier en nu is er klaar voor, zie ik.

Mijn soulteam vraagt me: Ben je klaar om het te zien en te ervaren, ben je klaar om het in liefde los te laten? Ik ben er helemaal klaar voor. Dan verschijnt de volgende film.

9 eeuwen geleden als priesteres

Shiva-copyHet is vandaag precies 9 eeuwen geleden. We zijn in India. In dat leven was ik de eigenaar van een tempel en een rijke vrouw. Het werk dat ik deed was mensen inleiden in bevredigende seksualiteit. Mijn zielsliefde is boos en staat voor me. Hij heeft zijn armen over elkaar gekruist. ‘Hoe oud ben je?’, vraag ik hem. Hij is 15. Hij heeft ondertussen drie vrouwen getrouwd. Zijn huidige echtgenote is in dat leven zijn derde vrouw. Ze is kwaad op hem en trekt hem bij zijn kraag, weg van mij. Als minnaar is hij namelijk waardeloos en hij moet maar de wereld in om man te worden, zodat hij haar straks als echte man kan beminnen. Nu bakt hij er niks van.

Mijn zoon moet een echte man worden

Ik ben in dat leven zijn moeder.  Ik ben een ervaren vrouw. Ik leer samen met Wim die in dat leven mijn zus is, andere vrouwen en mannen hoe ze OM kunnen doen en hoe ze meer kunnen genieten van seksualiteit en verbinding met elkaar. Ik snap het niet. Wat maakt het nu uit dat hij m’n zoon is? Hij kan het beter van mij leren zodat hij zijn vrouwen kan bevredigen. Nu zijn alledrie zijn vrouwen ontevreden. En er komen nog veel meer vrouwen in zijn leven, weet ik. Moeten die zich dan allemaal zich ellendig voelen omdat hij een slechte minnaar is? Hij, mijn zoon, de zoon van de tempelvrouwe die anderen juist het voorbeeld geeft hoe het moet?

Ik ben boos, heel boos. Ik wil mijn zoon zo graag zelf helpen! Mijn zoon is ook boos want hij wil de kunsten van de seksualiteit het allerliefste van mij leren. Maar dat mag niet. De hele gemeenschap bemoeit zich ermee. Mijn zoon wordt door zijn derde vrouw bij zijn kladden gepakt en de wereld ingestuurd om die te dienen. Daar zal hij een echte man van worden.

Protest als moeder en vrouw

PushkarBrahmaTempelEn ik weiger in dat leven vanaf die dag om nog maar een persoon iets te leren. Ik word ongeïnteresseerd in alles, ook in mijn werk en verwaarloos mezelf. Ik stop met mijn werk. Ik word dik omdat ik de hele dag op de sofa lig te kijken hoe de rest van de wereld zich vermaakt. Iedereen wil dat ik in actie kom. Mijn buiknavel ontsteekt, ik doe er express allerlei troep op zodat hij ontsteekt en ik niet meer hoef te werken. Ik roep dat m’n zoon de enige is die ervoor kan zorgen dat het zich weer zal helen. Het is in mijn ogen hartstikke natuurlijk als ik hem de kunsten van de seksualiteit zelf leer, maar de gemeenschap is onverbiddelijk. Met zo’n zwerende wond kan ik niemand gezonde seks leren en je hebt geen seks met je zoon, al is het demonstratief vanuit je beroep als tempelier.

De verbinding met het nu

Dan hoor ik dat onze levens zich vanaf vandaag zullen voortzetten vanaf dit punt waar onze levens samen toen eindigden. Dit wat we toen niet mochten, gaan we in dit leven afmaken. Het wordt duidelijk dat ik dit werk van toen weer op zal pakken. Maar eerst moet ik bereid zijn om hem te laten gaan. Ik mag de energetische navelstreng van toen die er nog tussen ons is, doorknippen. Ben je bereid? vragen mijn gidsen. Ik ben bereid. Dan zie ik hoe de navelstreng wordt doorgeknipt. Er hangt nog een cm of tien aan mijn buik. Dat zal later komen.

Ik moet huilen als ik de navelstreng doorknip maar ik besef ook dat ik niet anders kan. Ik moet hem echt loslaten. Hij moet het zelf doen. In dat leven heb ik mezelf na zijn verdwijning verwaarloosd. Dat is nu niet de bedoeling. In dit leven mag het allemaal anders gaan.

Zielsafspraak voor de toekomst

Mijn soulteam vraagt aan me hoe lang het duurt voordat ik mijn zielsliefde weer wil zien. ‘Drie jaar’, antwoord ik. ‘Hij heeft veel oude pijn te helen. Daar heeft hij tijd voor nodig.’ ‘Kan het niet korter’, vraagt mijn team. ‘Twee jaar misschien?’ Maar ‘Nee’, antwoord ik zeer beslist, ‘echt, drie jaar zijn nodig om het goed te doen. Dan pas wil ik hem weer ontmoeten. Hij mag me af en toe schrijven en ik zal soms een paar woorden terugschrijven. Meer dan dit zal er tussen ons niet zijn. Dit is de tijd die hij er voor nodig heeft.’

Als de OM afgelopen is ben ik verbaasd over alles wat ik heb gezien. Het meest verbaasd ben ik nog over de standvastigheid van mijn ziel die me duidelijk maakt dat ik mijn zielsliefde echt niet eerder wil ontmoeten dan na 3 jaar. We zullen zien wat deze zielsafspraak ons zal brengen in het leven… Komend weekend gaan Wim en ik naar een OM-klas in Nederland om meer te leren over OM. Wie weet gaan we straks samen weer les geven in OM!

rode_tent

Het eerste les-instructie bericht is inmiddels al doorgekomen: als we met zijn allen in een cirkel liggen, is het de bedoeling dat er een opening is in de cirkel, omdat er een plek moet zijn waar de oude energie die ons niet langer dient, de ruimte uit kan verlaten. Als in een baarmoeder…

Comments

  1. Lieve Leonie, Wat ontzettend indrukwekkend hoe jij het kunt omschrijven. De energie is zo voelbaar. Diepe buiging mooi mens, voor alle stappen die jij hier in zet. Dit pad is niet het makkelijkste, en wel heel mooi en bijzonder. Zo helend voor jou dat je hier door heen durft te gaan, en zo helend voor het groter geheel. Diep diep respect. En ik ben zo benieuwd naar wat de volgende sessies je gaan brengen.
    Liefs manon

Speak Your Mind

*