Mijn ervaringsverhaal in een boek!

gezond_hartLeuk, gezondheidscoach Ard Pisa heeft me gevraagd mee te werken aan een boek over kanker, als ervaringsdeskundige. Binnen een dag was het geregeld, dankzij de vele informatie op mijn website mijngenezing.com. Over zijn visie op kanker kun je dit artikel lezen. http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/het-verzwegen-verhaal-over-onze-gezondheid/

Het boek (bijna klaar) vertelt wat kanker eigenlijk is, enerzijds op basis van wetenschap en anderzijds energetisch en emotioneel bekeken, wat nog niet wetenschappelijk bewezen kan worden. Maar daar gaat het wat Ard betreft niet alleen om. Het groeiend aantal ervaringen van mensen is volgens hem enorm en uiteindelijk gaat het om geloven en niet om wetenschap. Het boek geeft alle info over kanker in begrijpelijke taal en laat zien dat we voor 95% het zelf in de hand hebben. Maximaal 5% is genetisch bepaald, maar dan betekent dat ook nog niet dat iemand het echt gaat krijgen.  Het boek wordt geillustreerd met verhalen van professionals uit de alternatieve hoek, patienten, ex patienten met ervaringen in het alternatieve circuit en overleden helden.

Ik ben blij dat ik met mijn ervaringen een bijdrage mag leveren aan dit boek. Niet iedereen is echter gezegend met het vermogen om te genezen van kanker.

Want ik besef overigens ook maar weer hoeveel geluk ik heb gehad dat ik de tijd heb gekregen om mezelf te genezen. Dat is niet iedereen gegeven, zoals mijn overleden broer en nu de broer van mijn beste vriendin die op sterven ligt als gevolg van uitgezaaide kanker. Drie weken geleden heeft hij het ontdekt en nu is hij aan het afscheid nemen van zijn gezin en het leven.

Heb het leven lief mensen, haal eruit wat er in zit, het kan zo maar in een paar weken voorbij zijn. Er is niets anders dan het nu. Laat je niet leiden door angst, en leef vanuit liefde. Laat je hart spreken! Wees je bewust van wat het leven je biedt. Zeg het tegen mensen als je van ze houdt, laat het zien. Het kan op een dag zomaar voorbij zijn…

Uiteindelijk is er alleen maar het NU. Geniet!

Speak Your Mind

*