Liefdevolle boodschap in de nacht – Rennes le Chateau

bolGisteren zat ik samen met Sherida Heilbron en Wim Vons in voorbereiding op onze trip naar Rennes le Chateau begin oktober, waar ik in het voorjaar samen met Sherida en Celeste Brianne Satie een vrouwenworkshop zal geven. Tijdens de meditatie komen er prachtige beelden door, een grote lichtblauwe bol, en het beeld van een paddestoel zoals die je zag bij een kernbom, maar dan van goud… met de boodschap: a heart full of sand will be released.

Voorheen hadden Celeste en ik doorgekregen dat we naar Frankrijk mochten komen om daar duizenden zielen te bevrijden en naar het licht te brengen. Toen de workshop vanwege prive-omstandigheden werd verplaatst naar het voorjaar, werd voor Sherida en mij duidelijk dat we toch mochten komen, want de zielen staan te wachten om bevrijd te worden. Celeste zal ons helpen op afstand. Ook gisteren hoorde ik het weer in mijn meditatie. Ik zag poorten vol met prachtige kleurige bloemen. Ik word er zo nieuwsgierig van en ben iedere keer weer verwonderd.

De helende werking van seksuele energie

twin-souls

In de nacht word ik wakker en vrij ik met mijn nieuwe geliefde de sterren van de hemel. Waar ik voorheen wakker werd en in regressies viel, bedrijven we nu de liefde. Liefdevol. We laten ons lichaam zijn gang gaan, en wat een energieuitwisselingen vinden er plaats. Ik ben iedere keer weer verwonderd door en intensiteit ervan. Uiteindelijk lig ik tegen hem aan, mijn lichaam komt langzaam tot rust en het is alsof de vrijgekomen lichtenergie door alle cellen een nieuwe weg zoekt in mijn lichaam om er te gaan wonen. De helende werking van seksuele energie.

Dan komen de beelden. Ik zie de ingang van een kerk. Vele mensen komen binnen, ze schuiven allemaal door want er willen er steeds meer bij. Ze kunnen er niet allemaal in, mensen staan hutjemutje want niemand wil het missen. Buiten drommen duizenden mensen samen op het plein voor de kerk.

Boodschappen uit de hemel

Dan hoor ik een vrouwenstem die begint te praten. Een voor mij nieuwe stem. Ze klinkt heel statig, een beetje als onze ex-koninging Beatrix maar toch weer anders, zachter, vriendelijker, met meer compassie. Ik lig in stilte te luisteren naar alles wat ze zegt. Het is alsof de stem van boven komt, ergens van boven mij. Ik laat de woorden door me heen gaan terwijl ik voel hoe heerlijk lekker warm ik lig in de armen van mijn geliefde. De mensen zullen tot u komen om Gods genade te ervaren, zegt ze, en ze besluit met: uw rijk zal vredig zijn. Het zijn de enige zinnen die zijn blijven hangen. Uiteindelijk val ik weer in slaap…

In de ochtend filosoferen we wat het allemaal toch te betekenen heeft en ik fantaseer dat ik straks in Frankrijk een heel boekwerk doorkrijg, en dat ik in drie dagen tijd een boek zal schrijven om te delen met de wereld. De boodschappen zijn vooralsnog mooi, liefdevol en vredig.

Vertouwen en loslaten

Het blijft spannend om op reis te gaan omdat we opgeroepen zijn om te komen, vanuit de andere wereld. Het is niet tastbaar, het is niet te controleren, er is niets dat zichtbaar wordt. ¬†Maar misschien komt dat nog want Sherida werd opgeroepen om een goede camera mee te nemen ūüôā¬†Het enige waartoe we steeds opnieuw worden uitgenodigd is om vol vertrouwen te blijven en in actie te komen, te delen met de wereld.

Vrouwenworkshop Gateway to Heaven – Rennes le Chateau 1-5 mei 2o14

womanDe bedoeling is om de helende energie die vrij komt, en die in ons lichaam zal integreren, te delen met de wereld en de vrouwen in de workshop in Mei 2014. Wat de bedoeling is van de workshop in mei zal tijdens ons verblijf duidelijk worden. Wil je er bij zijn, laat het ons weten! Hier lees je alvast meer over de vrouwenworkshop Gateway to Heaven 

Wil je eerst kennis met ons maken en met onze energie? Kom dan op 3 november naar de vrouwenworkshop Ik Hou Van Mij. 

Speak Your Mind

*