Hemelse wonder nummer 6 – Overgave aan het hier en nu

Maria Magdala_and_Jesus_Christ2014 was een bijzonder intensief en bewogen jaar. Het was een jaar waarin overgave een andere betekenis voor mij kreeg. Het bezoek van mijn tweelingzielenzus Bri uit Amerika bracht mijn leven in een andere dimensie. Allebei werden we in een meditatie uitgenodigd om een workshop voor 27 vrouwen te organiseren: Gateway to Heaven. De tijd voorafgaande aan de workshop, was er een waarin we als leiders behoorlijk werden uitgedaagd. Bri werd ernstig ziek, maar wilde de workshop toch door laten gaan. Zo kwamen we in mei van dit jaar terecht in Rennes le Chateau, een prachtige plaats in Zuid Frankrijk, waar Jezus en Maria en hun energie in hoge mate aanwezig is.

In de voorbereidingsperiode mocht ik diverse channelings ontvangen, als boodschappen voor de vrouwen die mee zouden gaan naar de Gateway to Heaven, in de vorm van zeven hemelse wonderen. De eerste drie wonderen mocht ik ontvangen in Nederland, nummer vier en vijf in Rennes le Chateau en nummer zes nu hier in Santa Fe, Colorado, waar ik samen met Bri en met mijn lief, kerstmis vier.

Surrender to the here and now, as peace comes from within

Lieve vrouwen,

Het zesde hemelse wonder is een wonder dat van betekenis is voor alle mensen hier op aarde. Hoewel de zeven hemelse wonderen aanvankelijk voor 27 vrouwen zijn doorgekomen, is het de bedoeling dat ze verspreid worden over de hele wereld. Veel mensen zitten gevangen in hun lichaam en hun leven. Ze durven zich niet vrijelijk te uiten en kunnen zich niet overgeven aan dat wat er is. Dat komt omdat er steeds weer gedacht wordt. Gedachten die ontstaan door het leven in het hier en nu te verbinden met ervaringen uit het verleden en met verwachtingen over de toekomst. Het verleden is niet uit te wissen in jullie leven, want het verleden omvat alles wie jullie zijn. Jullie zijn alles en iedereen geweest en hoewel deze gedachte voor velen niet te omvatten is, is het de waarheid van God. We zijn God, iedereen is God en bezit zijn of haar eigen Goddelijke essentie.

De ontmoeting met het verleden

vlindersDe ontmoeting met het verleden in alle vormen en staten van zijn, omvat het leven op aarde in het hier en nu. Jullie zijn allemaal kind geweest, man of vrouw geweest, moordenaar of geliefde geweest. Jullie hebben de liefde in jullie harten laten stromen maar vergaten daarbij jullie Goddelijke essentie. Alleen door afgesneden te zijn van jullie Goddelijke essentie, kan angst en ego een eigen afgesloten leven gaan leiden waardoor machtsmisbruik, seksueel misbruik, oorlog en alle andere niet-Goddelijke staten van zijn, kunnen prevaleren op aarde. De tijd is nu gekomen dat jullie dit alles achter jullie mogen laten. Het verleden is geweest. Er rest ons niet anders dan het hier en nu en een toekomst waaraan invulling wordt gegeven vanuit de keuze in het hier en nu.

In het hier en nu, komen leven en dood bij elkaar in de Goddelijke essentie van het moment. Daar waar geen toekomst of verleden is, is er het geluk van het moment. Heb je nu honger? Heb je nu geldgebrek? Of is het de gedachte dat er straks niet genoeg is? Lieve vrouwen, jullie weten als geen ander dat overgave aan het hier en nu, de enige weg naar vrijheid is. Denk maar aan de momenten dat je in extase was, samen met een geliefde. Denk aan de momenten dat je je kind liefdevol de borst gaf, was er werkelijk iets anders waar je aan dacht? Welnee, er was alleen maar het hier en nu, in verbinding met de ander. Dat is waar we naar toe mogen in alles wat we doen.

Het wonder van vergeving

lichtAls jullie het verleden volledig kunnen integreren in het hier en nu, zullen jullie het verleden ook werkelijk los kunnen laten. Dat betekent de ultieme vraag om het verleden volledig te accepteren, in al zijn volheid, met alle pijn en verdriet die er mee verbonden is. Nu vragen jullie: hoe kunnen we ooit accepteren wat er gebeurd is? Hoe kunnen we ooit accepteren dat er oorlog, misbruik, verwonding, pijn en verdriet is, of is geweest in ons leven? Het vraagt om de daad van vergeving. Nee, niet de vergeving aan anderen die ons dit hebben aangedaan. Het is de vergeving aan onszelf, omdat we zijn vergeten dat we meer zijn dan alles wat ons is overkomen in ons leven. Het is de vergeving aan het vergeten van onze Goddelijke essentie, die liefde heet.

Zeg JA tegen het nu

Wie beseft dat we zelf ooit alles zijn geweest, weet dat een ander slechts een spiegel is van het vergeten van onze Goddelijke essentie. Als we de ander kunnen zien als een del van onszelf, dat wat we ooit zijn geweest en waar we geen aandacht meer aan hoeven te schenken, komt er ruimte voor iets nieuws. In de nieuwe wereld is er ruimte voor levensvreugde, genot, plezier, dankbaarheid en tevredenheid. Dat kunnen we vooral ervaren in moeiteloze momenten in het hier en nu, waarbij de open staan voor iedere levenservaring. Durf ja te zeggen tegen het leven. Durf ja te zeggen tegen het hier en nu. Het leven wordt zoveel kleiner als jullie de zorgen over de toekomst en over het verleden los kunnen laten.

Omhelzen van alles wat er is

kleurenIn het hier en nu rest ons niets anders dan het omhelzen van alles wat er is, met een open hart. Zeg ja tegen alle emoties, het zijn slechts emoties die ons de ervaring geven van het mens-zijn, in al zijn totaliteit. Door er met liefde doorheen te ademen, zal de pijn ervan verzachten en kunnen jullie je eigen Goddelijke essentie ervaren. Voor sommigen van jullie is er een wat jullie een traumatische ervaring noemen, nodig om zover te komen. Veelal slaan jullie levenslessen van anderen af, omdat jullie zelf willen ontdekken hoe het is om je Goddelijke essentie te zijn en te leven. Weet dat het echter ook anders kan. Het leven kan ook licht en moeiteloos zijn, nog voordat jullie door hevige omstandigheden en/of ziekte, gedwongen worden je over te geven aan het hier en nu.

Wie leeft in het hier en nu, verbonden met de liefde in jullie hart, zal de vrede herkennen. De moeiteloosheid van de eenvoud die er op volgt is voor sommigen van jullie te groots om te omvatten. Jullie zijn immers nog zo gewend om het door angst gevoede ego als stuurwiel van jullie leven te hebben. Er is niets anders dan het nu! Waar heb je nu zin in? Doe het! Waar verlang je nu naar? Druk je uit! Wat vind je ergens van? Geef je mening! Waar word je blij van? Doe het! Het leven kan zo eenvoudig zijn als jullie meer leven vanuit het hier en nu. De hemel komt als vanzelf naar de aarde. Er wordt voor jullie gezorgd. Geef ons de kans om jullie te helpen. Leef het leven in het hier en nu, en geef je over aan de stroom van het leven. Het leven wil geleefd worden. Vreugdevol en moeiteloos.

In liefde,

Aisha.

 

Comments

  1. Hoi Leonie,

    Deze boodschap voel ik met heel mijn hart woord voor woord. Ook de locatie is geweldig waar jullie geweest zijn. Ik wil daar al heel lang naar toe. Graag zou ik contact met je willen. December 2014 is bij mij ook BK ontdekt en de operatie heeft inmiddels plaats gevonden. Er is op hetzelfde moment een deur open gegaan naar boven toe en er zijn veel inzichten gekomen vooral op het gebied van mijn vrouwelijkheid en ervaringen met kind, moeder en partner. Ook ik voel dat ik vanuit dit stuk liever geen agressieve behandelingen wil ondergaan. Als ik bovenstaande lees over het geluk gaan ervaren in het hier en nu, voel ik precies wat er gezegd wordt. Dankjewel en hartegroet.

Speak Your Mind

*