Heling en tijdreizen – het bestaat!

Vandaag is mijn laatste dag op Greenstones, een voor mij paradijselijke plek op deze aarde. Wat zijn er toch weer veel mooie dingen gebeurd en jawel, ik ben weer door een aantal processen gegaan waardoor ik nog dichter bij mezelf ben gekomen.

Helende handen

De helende handen van een van de vrouwen met wie ik hier een week was, mocht ik nog een keer ontmoeten. De dag ervoor had ik zelf veel heling gegeven aan anderen, waar ik erg moe van was geworden. Ik had behoefte aan een massage, vroeg er om en kreeg er een die uitliep tot een hele middag mogen genieten van haar helende gaven.

Terugreizen in de tijd

Het was erg bijzonder om samen te ontdekken wat er allemaal gebeurde met mijn lichaam. Toen ze bij mijn nek bezig was, zag ik plotseling de overleden vriendin van mijn toenmalige vriend naast mij zitten. Een nieuwe gids? In 1989 had ik met hem een auto-ongeluk gehad, waarbij ik een whiplash had opgelopen. Sindsdien stond mijn nek gedraaid, en liep ik altijd met een opgetrokken rechter schouder. De fysiotherapeut, chiropractor en oefentherapeut hadden hun werk goed gedaan, maar echt hersteld was het nooit.

Nu hoorde ik ineens een innerlijke stem die me vertelde: ‘You are going back in the time now. You are going back into the car now’. Het was alsof de nieuwe gids het zetje gaf in de tijd en aan de auto. Ik zag hoe mijn vriend na het ongeluk weer bezorgd vroeg hoe het met me ging, ik zag hoe ik ik als in een slow-motion weer in de auto zat, alleen draaide hij deze keer achterstevoren om zijn as, heel vertraagd, vanuit de klap tegen de boom weer om zijn as terug op de weg.  Tegelijkertijd hoorde ik de vrouw die me masseerde zeggen: oh, ik voel dat je nek weer recht en lang wordt. Jawel, de opgeslagen negatieve energie verliet mijn lichaam. Zij wist niets van mijn ongeluk…

Mijn nek staat weer recht! 

Het is inmiddels alweer een aantal dagen geleden en ik ben nog steeds verbaasd als ik in de spiegel kijk. Mijn nek staat weer recht, het lijkt daarbij ook alsof de scoliose in mijn rug weg is, en ik voel dat ik mijn bekken helemaal kan ontspannen, iets wat ook nieuw is. Want tijdens deze middagsessie werd er ook nog energie vrijgemaakt van een nare gebeurtenis uit mijn vroege jeugd.

Het is alsof mijn lichaam een grote schoonmaakbeurt heeft gekregen. Als toetje kreeg ik vanochtend een watsu-behandeling van een van de eigenaren van Greenstones. Tijdens een watsu behandeling lig je een uur lang in een zwembad van 35 graden Celcius, waarbij je op een veilige manier door het water wordt bewogen, in de armen van De Grote Moeder. Soms zijn er niet echt woorden voor ervaringen, maar zo voelt het ongeveer. Het is heerlijk om een uur lang volledig in ontspanning te zijn en je over te geven aan haar rustige en zachte bewegingen.

Watsu

Wat er bij mij gebeurde tijdens deze sessie is dat heden, verleden en toekomst allemaal door elkaar liepen. Ik liet nog een vorig leven los waarbij ik helderziend was, maar wat destijds niet door de bewoners werd geaccepteerd: ik kwam op de brandstapel terecht. Maar ik zag ook hele mooie dingen van mijn toekomst, waarin ik helemaal mezelf mocht zijn en genoot van alle liefde in mijn hart en de dingen die ik in de wereld mag zetten. Zoals mijn nieuwe roman Dubbelliefde 3.0 en de nieuwe trainingen die we nu in de wereld zetten.

Het dagelijkse mailbericht van The Universe was dan ook geheel in stijl:

What if everything that’s happened so far, Leonie, was just practice
for when things get really, really good?

Really, really soon –

    The Universe

Leonie, are you ready for an even happier high, deeper love, louder laugh, and funkier chicken than you’ve ever known before?

Ik kan maar een ding zeggen: ik ben er helemaal klaar voor!

Ik voel ontzettend veel dankbaarheid vandaag voor alle mooie dingen die afgelopen week hier gebeurd zijn. Ik wist: we moeten hier naar toe en we zullen er zijn met de juiste mensen. Zojuist heb ik nog een heerlijke wandeling gemaakt en genoten van de natuur, de pure schone lucht, de blauwe zee, de prachtige rotsen en de immense stilte.

Ik voel me zo dankbaar voor het leven.

Speak Your Mind

*