Een nieuwe lente voor moeders en dochters!

ezels‘You are two donkeys being pulled by the past. You should turn around and push yourself to the future.’

Dat is wat door komt als ik mediteer, ongeveer een maand geleden. Ik heb geskyped met mijn tweelingzielenzus Celeste Brianne Satie in Amerika en maak me zorgen om haar gezondheid. Ik moet lachen om de beeldspraak en zie meteen twee ezels voor me die weigeren te lopen. Als je een ezel wilt laten lopen, trek hem dan aan z’n staart, dat is algemeen bekend. Het is dus de bedoeling dat we iets anders gaan doen in ons leven en onze leven richten naar de toekomst in plaats van het verleden.

Dat onze levens nauw met elkaar verbonden zijn, mocht ik de afgelopen jaren steeds opnieuw ontdekken. In talrijke regressies van vorige levens mocht ik dit zien en ervaren. 

Lente, een nieuw begin

Mijn gidsen laten me weten dat het tijd is om het tij te keren. Bij iedere regressie pellen we weer een stukje af van het verleden om zo te komen bij onze Goddelijke liefdevolle kern. Daar waar alles liefde is en waar we ontdekken dat we zelf de creator zijn van ons leven. De waarheid huist in de liefde van ons hart, niet in alle ego-stukken waardoor we ons zo lang hebben laten verleiden tot machtsstrijd en machtsmisbruik.

‘You have to cut the cord with the past,’ hoor ik deze week. ‘Alles wil gezien worden, Leonie en dit is belangrijk voor jullie allebei en voor jullie reis naar Rennes le Chateau.’

In regressie

Ik mag opnieuw een regressie ervaren en moet ontzettend huilen om wat ik zie en voel aan emoties en gevoelens van moeder en dochter, met uitersten in ervaring van het mens zijn.

What is normal? That is the question.
‘It is normal that you show that you are angry, when you are angry,’ mother said.
‘But mother, how can I be angry if love is what we are?’ daughter replied.

Alles wil gezien worden, daarmee vindt op spiritueel en energetisch niveau heling plaats waardoor de rest van het lichaam en het mens zijn gemakkelijker kan volgen: fysieke, mentale en emotionele heling, de weg naar innerlijke vrijheid.

mother_daughter‘You have to cut cord with the past, this is what is going to happen with all the women who are going to Rennes le Chateau. You will open a new portal, the Gateway to Heaven so you can create your own heaven on earth. You will do it all together. It will be pleasure and fun. You are guided by the energy of Maria Magdalena and the 27 souls that are connected to you in this special way. We love you and we will be with you.’

WOW!!!

27 vrouwen in Rennes le Chateau

De vrouwen die er klaar voor zijn zullen komen. Vrouwen die al zoveel jaren bezig zijn met zelfontwikkeling en die het gevoel hebben dat ze er bijna zijn om die grote shift te kunnen maken. Vrouwen die wachten op dat laatste stukje dat getransformeerd wil worden. Vrouwen die er aan toe zijn om de eerste stap te zetten naar een leven in hun volledige power, om te stralen en hun krachten te delen met de wereld. Vrouwen die de noodzaak voelen om zichzelf centraal te stellen en die diep van binnen weten dat dit iets anders is dan egoïstisch zijn, een diepe oude angst die losgelaten wil worden.

Hoor jij er bij? 

Wil jij ook in je kracht staan, de liefde in je essentie voelen, de invloed van de knellende banden van het verleden voorgoed doorknippen en loslaten? Wil jij leven vanuit je stralendheid en jouw waarheid, in liefdevolle verbinding met de mensen om je heen? Wil je ervaren wat echte sisterhood is waarin iedereen gelijk is? Ben jij toe aan een nieuwe lente?

Als jij hier een JA op voelt ben jij wellicht een van die 27 vrouwen die met ons meegaan naar Rennes le Chateau van 1-5 mei. Ik nodig je uit om naar binnen te gaan en te luisteren naar het antwoord van de stem van je hart.

Sherida en Leonie heten je van harte welkom op de kennismakingsbijeenkomst maandagavond 30 maart. Hier lees je er alles over.

PS: op Facebook is een besloten groep Gateway to Heaven, voor vrouwen om te verbinden, geïnspireerd te worden en de reis etc. te organiseren. Wil je lid worden van deze groep, vraag het ons, dan voegen we je toe. 

Speak Your Mind

*