Een dankbaar feestje!

Jawel. Als je ziek bent geweest en je hebt oog in oog gestaan met je angst voor de dood, dan verandert je leven. Tenminste, dat gebeurde bij mij. Ik ontdekte toen ik mijn doodsangst aan ging, het geen angst voor de dood was, maar de angst om het ego te verliezen. Wie ben ik, als ik ‘ik’ niet meer ben? Het leuke van door je angst heengaan, is dat hij als vanzelf op lost. De aanvankelijke paniek verzachtte en verdween in een bed van niets en ruimte. Het voelde als een enorme opluchting. 

Sindsdien is voor mij iedere geleefde dag een soort feestje. Ik ben gewoon blij met wat iedere dag mij brengt en er is altijd wel iets waar ik dankbaar voor kan zijn. Vandaag voel ik me extra dankbaar. Want gisteren heb ik samen met WordPressoloog Karin Bronwasser mijn nieuwe website mijngenezing.com gemaakt. Dat wil zeggen ik de teksten en zij de indeling en de prachtige kleurtjes. Wat is hij mooi geworden! Ik ben er zo blij mee! De foto’s die fotograaf Esther de Boer van mij gemaakt heeft komen ontzettend mooi uit. Ook haar ben ik enorm dankbaar voor haar hulp.

Er zijn nog meer mensen achter de schermen die me helpen en die ik onwijs dankbaar ben. Zo helpt Wilma van Dinther van textable.biz me met het redigeren van de teksten van mijn e-book en zorgt ze er voor dat het straks ook echt te downloaden is. Barbara Brugman van Commpleet-communicatie.nl heeft een prachtige cover gemaakt voor het e-book. Het is zo ontzettend mooi geworden! Ik kan niet wachten tot het straks op de site staat en mensen het ook kunnen downloaden!

Ondertussen geniet ik van de zonnestralen die door mijn raam naar binnen komen. Vanavond ga ik de workshop ‘Tips en Tricks voor professionele sprekers’ volgen bij Esther Jacobs. Want jawel, het wordt tijd dat ik mijn grootsheid laat zien aan de wereld (zeggen de engelen). Oef. Dan wil ik in ieder geval goed voorbereid zijn en het lijkt me erg leuk om andere sprekers te zien en van hen te leren. Ik heb er zin in!

Het is zo leuk om te creëren en dingen tot stand te zien komen door middel van samenwerking! Vandaag is dus een dankbaar feestje!

En jij, hoe kijk jij naar de dag van vandaag?

Speak Your Mind

*