Vijftig worden: een dubbel en hemels feest!

Eind juni vierde ik mijn vijftigste verjaardag. Het was een bijzondere gebeurtenis. Drie dagen lang kampeerde ik op de prachtige natuurcamping in St. Oedenrode, samen met mijn allerliefste vrienden en vriendinnen. Mensen die me het afgelopen jaar onvoorwaardelijk hebben gesteund en er voor me waren. Mensen die me raken in mijn hart. Het was een overweldigende ervaring.

Toen ik die maandag weer thuis was, moest ik steeds huilen. Tranen van dankbaarheid, van ontroering. Het is echt zo bijzonder om met alle mensen die je liefhebt drie dagen samen te zijn. Samen te kletsen, te eten, te luieren, te dansen en te genieten. Normaal gesproken vier je een feest op zo’n dag, maar nu ging het gewoon nog twee dagen door! Ik kan je niet vertellen hoe hemels dat was! Ik werd in de watten gelegd, kreeg zoveel lieve cadeautjes en knuffels. Het weekend was een groot bad van liefde. Voor herhaling vatbaar!

Mijn broer als gids naar een andere dimensie

Het weekend was een dubbel feest want mijn overleden broer Jan, die mij het afgelopen jaar vanuit de andere wereld vaak begeleid heeft als mijn gids, had aangegeven dat zijn taak als mijn gids er op zat en dat hij over wilde naar een andere dimensie. Zijn laatste boodschap aan mij ontving ik toen we een paar weken voor het feest nog eens op de camping gingen kijken, want hoe groot was het er ook al weer en hoeveel mensen zouden kunnen kamperen?

Het afgelopen jaar had ik vaak gekampeerd op deze unieke camping. Tijdens de periode van de bestralingen vond ik er mijn rust en ging ik vanuit de camping dagelijks op en neer naar het ziekenhuis. De natuur heeft een helende en rustgevende werking en daar maakte ik graag gebruik van. Dit was de plek waar ik mijn vijftigste verjaardag wilde vieren en waar we het ritueel met mijn broer ging plaatsvinden. Mijn broer die mij in mijn genezingsproces vanaf de andere wereld begeleid had.

Boodschappen uit de hemel

Mijn broer was er vaak voor mij het afgelopen jaar, en meestal op de meest onvoorwachte momenten. Zo had hij een bijzondere boodschap voor iemand van mijn familie, waardoor mijn beeld van mijn familie behoorlijk veranderde: het bracht ons dichter bij elkaar. Ook was mijn broer er voor mij tijdens energetische processen waarbij ik diepgaande transformaties doormaakte op zielsniveau.  Het leven zit soms wonderlijk in elkaar en ik ben zelf nog steeds verbaasd door wat er allemaal gebeurde door de bemoeienissen van mijn broer vanuit de andere wereld, want steeds opnieuw wist hij mij te verrassen met dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden.

Het voelde op het juiste moment dat mijn broer vertelde dat hij over wilde naar het licht. Na het verbranden van karma uit vorige levens die blijkbaar nog steeds een enorme impact hadden op mijn keuzes in mijn huidige leven, was het duidelijk dat dit gedeelte voor mij klaar was. Zijn taak om mij te steunen zat er op en een nieuwe, vrouwelijke gids diende zich aan. Op zondagmiddag hebben we hem begeleid naar het licht, met mijn familie en vrienden. Het was een emotionele maar feestelijke gebeurtenis. Vergezeld van tientallen wens-ballonnen ging hij over  naar een andere dimensie. Zo werd mijn vijftigste verjaardag een zeer bijzondere gebeurtenis waarbij loslaten van het oude en het vieren van een nieuw begin bij elkaar kwamen.

Levenslessen om te delen

Want dat de levenslessen die ik mocht ontvangen van mijn genezingsproces, de wereld in mogen is duidelijk. Ik schreef er al eerder over, ondermeer in deze blog. De uitnodiging om onvoorwaardelijk van mezelf te houden en op deze manier in verbinding te staan met anderen, is iedere dag opnieuw een uitdaging. Tegelijkertijd is het ongelofelijk fijn om te merken dat ik iedere dag opnieuw de keuze kan maken om vanuit mijn ware essentie te leven. Als je leeft vanuit liefde voor jezelf, wordt het leven toch een stuk gemakkelijker en mooier. Dat te mogen ervaren, wens ik iedereen toe.

De komende periode ga ik weer lekker investeren in het delen van mijn boodschappen met de wereld. Dat betekent schrijven aan mijn roman Dubbelliefde 3.0 en het ontwikkelen van nieuwe programma’s op het gebied van Liefde Delen. En natuurlijk onze man/vrouw trainingen niet te vergeten, want hierin komt alles wat ik geleerd heb bij elkaar. In november staat de volgende gepland en we zijn ook bezig met de ontwikkeling van een jaartraining voor 2013. Ik heb er zin in!

En jij, leef jij al vanuit liefde voor jezelf?

Speak Your Mind

*