Vrouwenweekend Frankrijk 10-13 Oktober – Gateway to Heaven

”Het ontmoeten van je tweelingziel is dan ook een bijzonder aangrijpende, emotionele gebeurtenis, die je leven voorgoed zal veranderen. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal weet, dat er op deze aarde iemand rondloopt die jou zo volledig aanvult en je zo compleet maakt. Gevoelens van onrust en zoeken zijn verleden tijd.” 

wij

Dit lees ik vandaag op deze website van Frederike, waarin zij schrijft over zielsverwanten en tweelingzielen. Het is precies het gevoel dat ik gisteren had in het samenzijn met mijn vriendin en collega Sherida Heilbron. De enorme innerlijke rust die ik gisteren met haar ervoer, herken ik van het samenzijn met mijn tweelingzielenzus of tweelingstraal Celeste Brianne Satie, met wie ik onlangs herenigd werd. Een weerzien na een eerste waanzinnige ontmoeting in 2009 die mijn leven sindsdien compleet veranderde.

De energie van onvoorwaardelijke liefde

In de weken dat ze bij mij logeerde, waren we ook een dag met zijn drieën. Er was een overdracht van de energie die als vanzelf ontstond, alsof we met zijn drieën belanden in een groot bad van overgave, vertrouwen, innerlijke rust, vrijheid en tegelijkertijd een enorme power. Vrouwenkracht en vrouwenheling, dat is wat we voelden. Het was voor ons meteen duidelijk dat wij samen iets te doen hadden voor vrouwen. Alsof we geroepen werden. Het samenzijn leidde onmiddellijk tot een verlangen om samen te werken voor vrouwen. Hadden we niet al een lokatie geboekt voor een vrouwenworkshop in het najaar? Zouden we die niet kunnen gebruiken? We sloegen onze handen ineen en raakten opgewonden bij het vooruitzicht dat het samenzijn met Bri zou leiden tot een herontmoeting: ze zou opnieuw naar Nederland komen en wel al dit najaar! Whooohoooo!

Boodschappen in meditatie

Een dag later besloten Bri en ik samen te mediteren op het vrouwenweekend. Meditatie als voorbereiding op workshops en trainingen is voor mij een geweldige manier gebleken om vanuit intuïtie contact te maken met wat er wil gebeuren. De boodschappen komen als vanzelf binnen en werken wordt op die manier nog plezieriger en gaat hierdoor moeiteloos. In aanloop naar het weekend waarin Bri en ik onze gezamenlijke kwaliteiten mochten ontdekken in de samenwerking, hadden we ook gemediteerd. Alles wat we in die meditatie hadden gezien, bleek uit te komen. Just visions and trust. Hoeveel gemakkelijker wil ik het hebben?

drie_vrouwenIn onze meditatie kregen zowel Bri als ik te horen dat het weekend bedoeld was voor 27 vrouwen. Ik raakte in de war. De lokatie die we al geboekt hadden kon slechts 22 vrouwen herbergen. Hoe moest dat dan? Zoek een andere lokatie, hoorde ik, alles is een keuze. Als jullie gaan voor 27, zullen er 27 vrouwen komen. 3×3 = 9, x3 = 27. 9, the number of completion. Wauw. Ik was overdonderd. Bri had precies hetzelfde gehoord als ik, en zelfs mogelijke lokaties doorgekregen in landen als Frankrijk en Engeland.

Toen ik even later mijn mailbox opende en een nieuwsbrief las van een bijzonder weekend in Frankrijk en de lokatie opperde aan Bri, sprongen de tranen in haar ogen: het was precies de naam van de lokatie die zij had doorgekregen in haar mediatie: Rennes le Chateau, een krachtplek waar de energie van Maria Magdalena gevoeld kan worden. Voor Bri voelde het als Thuiskomen, welcome home.

Vrouwenweekend in Rennes le Chateau: Welkom Thuis!

Voor ons beiden voelde het zo duidelijk: we moeten in Frankrijk zijn, we gaan voor 27 vrouwen, zo is het bedoeld. Uiteraard bleek bij navraag de lokatie van de workshop precies groot genoeg te zijn voor 27 vrouwen. Ik was benieuwd of Sherida ook mee zou willen naar Frankrijk. Een workshop organiseren in het buitenland is toch net even anders dan in ons eigen land. In mijn meditatie zag ik een lachende Sherida met tranen in haar ogen: ja, het was een grote stap maar haar antwoord was JA. En JA, zo bleek zij enige dagen later ook te besluiten. Just visions and trust!

Gateway to Heaven

Gateway

In latere meditaties kregen zowel Bri als ik een soortgelijke naam door voor onze workshop: Gateway to Heaven, Gateway to the devine feminine. In het weekend zullen poorten open gaan waarin we als vrouwen toegang krijgen tot geneeskrachtige energieën. Energie waarvan we het bestaan vergeten zijn maar die er altijd al is geweest. De verbinding tussen hemel en aarde. Vrouwenkracht en vrouwenheling. Vrouwen die met ons meegaan zullen de herinnering terugkrijgen aan het vrouw zijn in de meest complete zin van het woord. Het zullen vrouwen zijn die zich geroepen voelen om mee te gaan. Vrouwen die kippenvel krijgen bij het lezen van deze blog en onze andere schrijfsels.

woman

Gisteren waren Sherida en ik weer samen, zonder Bri. Ik was verrast om dat heerlijke gevoel van ‘Alles is goed, er hoeft niets meer te gebeuren, alles is compleet, zo is het en zo zal het gaan, vol vertrouwen en innerlijke rust en vol van passie’. Want ja, het is slechts een reeks van woorden die een gevoel omschrijven dat niet met woorden te omschrijven is. Samenwerken vanuit intuïtie en onvoorwaardelijke liefde.

En jij? Voel jij je geroepen als je dit leest? Heb je interesse in ons vrouwenweekend? Laat het ons weten. Op Facebook hebben we al een speciale pagina ingericht: Gateway to Heaven (zit je op facebook en wil je toegevoegd worden, laat het ons weten!)
Hier lees je meer informatie inclusief de praktische zaken rondom het weekend.

PS: wees er snel bij, want de eerste aanmeldingen vanuit Nederland en Amerika zijn al binnen! 

 

Speak Your Mind

*