Transformatie – Opnieuw geboren worden

Hoe zou het zijn als je alles wat je ooit geleerd hebt achter je zou kunnen laten? Als je al je conditioneringen en aangeleerde overlevingspatronen van je af zou kunnen schudden? Hoe zou het zijn als je alle oude energie die verbonden is aan dit oude systeem dat gebaseerd is op angst en machtsmisbruik uit je lichaam zou verwijderen zodat je kunt leven vanuit je ware essentie? Leven vanuit liefde? Ik kan je uit ervaring zeggen: het voelt als herboren zijn.

Transformeren naar liefde

De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt aan het opschonen van oude blokkerende energie uit mijzelf. En verder dan dat, want niet alleen schoonde ik met al mijn helingen energie op van mijn familiesysteem, maar ook van het grote collectief. Mijn overleden broer heeft me lang als gids geholpen bij deze processen, die vooral te maken hadden met het opschonen van de mannelijke energie. Daarna kwam er een nieuwe vrouwelijke gids, die mij hielp met het opschonen van karma uit vorige levens die verbonden waren met mijn vrouw-zijn. Zo komt het mannelijke en vrouwelijke in mij steeds meer in balans en tot heelheid. Ik kan je vertellen dat het heerlijk is als je steeds meer los kunt laten wat niet van jou is en wat niet bij jou hoort. Want pas dan kun je leven vanuit je ware essentie en kun je dat doen waarvoor je hier bent.

Vrouwenheling in Zweden

Zo heb ik een tijd geleden een wedergeboorte meegemaakt. Het was nadat ik mijn nieuwe liefde ontmoette, een liefde waarvan ik voel dat hij verder gaat dan deze aardse liefde. Een liefde waarvan ik voel dat hij voortbestemd is om te delen met de wereld. Het gaat niet om mij, het gaat om de onvoorwaardelijkheid van de liefde die tussen ons ontstaat als we samenzijn, met een vanzelfsprekendheid die ik niet voor mogelijk had geacht. Het gaat erom dat anderen die ons samen meemaken, deze energie zullen herkennen en zullen vrijmaken in zichzelf. Toen ik die nacht in mijn eentje in bed lag, en terugdacht aan zijn liefdevolle blik en de energie die daarbij in mijn lichaam vrij kwam, voelde ik mezelf ineens weer terug in de baarmoeder van mijn moeder. Nu was het alsof ik moeder en dochter tegelijk was. Huh?

Opnieuw geboren

Ik kreeg een soort van weeën, en ik voelde hoe ik als baby opgevouwen in de baarmoeder lag. Ik voelde hoe ik als baby geboren wilde worden en hoe ik steeds minder ruimte kreeg in haar buik. Deze keer voelde ik hoe welkom ik was op deze wereld. Maria was er bij om mij te begeleiden evenals vele engelen. De hele ‘bevalling’ duurde ongeveer een dik uur, wat een proces! Maar het was prachtig en ja, ik voelde me echt herboren toen ik uiteindelijk gewoon ‘wakker’ werd in mijn eigen bed! Ik was verbaasd en verrast door mijn ervaring.

Tijdens de helingsweek in Zweden op Greenstones vorige week, mocht ik weer veel loslaten dankzij de helende gaven van een van de vrouwelijke deelnemers. Op mijn beurt hielp ik haar met het opnieuw geboren worden op deze aarde. Jawel, je leest het goed. Ook ik was verrast door wat er gebeurde. In mijn eentje mediteren en ervaren wat er gebeurt op energetisch gebied met je lichaam is een ding, maar het samen met iemand anders doen die soortgelijke boodschappen krijgt als jij, en die net als jij reageert vanuit haar intuitie, en zich daarbij overgeeft aan dat wat er wil ontstaan: dat was voor mij heel verrassend om te doen. Net als voor haar trouwens. We hebben samen heel wat afgelachen om alles wat er spontaan ontstond.

Helpen bij het opnieuw geboren worden

Het gebeurde gewoon en het ontstond spontaan. Ik voelde mij als de oermoeder, en het was een bijzonder en indrukwekkend proces. Ik zag beelden van een Indianenechtpaar waarvan de vrouw moest bevallen en waarbij de man haar hielp en ondersteunde. Alles gebeurde heel erg liefdevol, het kind was zo welkom want het bezat bijzondere helende gaven waar de wereld op zat te wachten. De hele gemeenschap wist dat het zou gebeuren en ze konden niet wachten tot het kind geboren werd en groot genoeg zou zijn om haar gaven ook daadwerkelijk in te zetten.

In het gewone aardse leven bezit deze vrouw ook bijzondere helende gaven die zij tot nu toe maar zelden in had gezet. Uit angst. Angst die te maken had met vorige levens waarin het bezitten van deze gaven niet gewenst was of waarbij dingen verkeerd waren afgelopen. Angst die diep opgeslagen zat in alle cellen van haar lichaam. Door de energie van die angst te transformeren door het inzetten van onvoorwaardelijke liefde, kon zij zichzelf bevrijden. Ik zag haar in een week tijd veranderen van een onzeker meisje naar een krachtige volwassen vrouw die haar gaven durfde in te zetten. Wat een schoonheid! Wat was het prachtig wat hier gebeurde!

Inzetten van mijn kwaliteiten en nieuwe gaven

De engelen hebben me verteld dat er nog veel werk aan de winkel is. Want er zijn nog talloze vrouwen in de wereld met kwaliteiten die zij niet durven te laten zien of te ontwikkelen. Vrouwen die al veel aan zichzelf gewerkt hebben maar die nog niet tot de essentie zijn gekomen. Vrouwen die bij die volgende stap wel hulp kunnen gebruiken van andere vrouwen, hun zusters. Hulp van mij…. OEF! Het wordt tijd dat ik mijzelf in mijn grootsheid laat zien, met al mijn kwaliteiten. Het wordt tijd dat ik mijn kwaliteiten durf te laten zien aan de wereld. Opnieuw geboren worden betekent ook verder groeien en de wereld laten meegenieten van alles wat ik geleerd heb. Ik doe het bij deze, hoe spannend ik het ook vind. Maar de engelen juichen!

Vrouwenheling en werken vanuit intuïtie, kom je ook?

Ben jij toe aan het zetten van een volgende stap? Wil jij ervaren hoe het is om vrouwen te zien als je zusters waarbij je elkaar helpt om je kwaliteiten te ontdekken en in te zetten? Wil jij leren om op je reeds ontwikkelde intuïtie te vertrouwen en deze in te zetten in je leven? Laat het me weten. In oktober organiseren we onze eerste helingsdag voor vrouwen! Mail me!

Speak Your Mind

*