Helende seks in het spel dat Leven heet

‘Drop that Love-bom Leonie,’ hoorde ik een paar dagen geleden tijdens mijn meditatie, drop that bom now!’ Alle spieren in mijn lichaam spanden zich aan en alle verzamelde energie van de sessie met een van mijn klanten, balde zich samen en verliet via mijn hart en bovenlijf mijn lichaam. Het was ineens doodstil in mijn hoofd, alsof er een kernbom ontploft was.

Een kernexplosie

dubbelliefdeDe doodse stilte herinnerde me aan een film die ik ooit gezien had, over het gooien van de atoombom. De stilte van een aantal seconden en een vacuüm waarin er helemaal niets is. Nu ervoer ik die stilte weer. Tot ineens de beelden kwamen. In plaats van een vernietigde wereld zag ik beelden van blije Japanners op een zonnig grasveld. Iedere Japanner had een kleurige regenboog om zich heen. Ze glimlachten, bogen naar elkaar en vouwden hun handen samen, uit respect voor elkaars verschillen. Ik glimlachte. De regenboog is een onderdeel van het logo van mijn trilogie Dubbelliefde 3.0 waar de eerste twee delen dit jaar van zullen verschijnen.

De passievolle energie van Nisandeh

Gisterenavond kwam ik terug van twee dagen Business Bootcamp van Nisandeh Neta en zijn team. Het waren twee lange dagen waarin ik in een soort hoge druk pan leefde en volgestopt werd met de meest fantastische ideeën over hoe je een succesvol bedrijf kunt maken. Geweldig! Voor mij betekende het enerzijds herkenning en bevestiging van wat ik geleerd had.  Anderzijds werd het me duidelijk dat ik op een transitiepunt sta waarin ik volgens de theorie van Nisandeh in plaats van een hobby, een echte business ga maken door het creëren van een passief inkomen en het verbinden van mijn levensmissie aan het grotere geheel.

Mijn lichaam protesteert! 

Toen ik thuis kwam protesteerde mijn lichaam. Ik was doodmoe en had trek in alcohol en chips. Het zijn bekende methodieken om mijn lichaam te sussen omdat ik teveel van mezelf heb gevraagd. Had ik juist niet geleerd van mijn genezingsproces van borstkanker om mezelf onvoorwaardelijk lief te hebben en te luisteren naar de grenzen van mijn lijf?

Op de bank liggend was het doodstil in mijn hoofd, alsof er een bom was ontploft. Ik was zo blij dat mijn geliefde kwam, zodat ik met hem die energie via mijn hart kon transformeren naar liefdesenergie. Want dat is wat er gebeurt tijdens het vrijen. Of tijdens de Sacred Sex. Of hoe je het ook noemen wilt. Alles is immers energie. Bij de bootcamp mocht ik de passievolle mannelijke doelgerichte energie van Nisandeh ontmoeten. Wow, wat een kracht! Deze man is wat mij betreft echt bewonderenswaardig!

Vorige levens en soulcontract

boekenDe avond voor de Business Bootcamp kwam er tijdens het vrijen een regressie van een vorig leven voorbij. Een vorig leven met iemand met wie ik als coach samengewerkt heb en die mijn kennis heeft gebruikt om zelf groter te worden. Een leven waarin ik samen met vijf anderen door hem gewurgd werd. Au! Als onze zielen na de dood bij elkaar komen, staan we in een kring, de hoofden naar elkaar toe gebogen, als een samenzwering. Ik kan niet zien wie de anderen zijn want ze hebben een donkerbruine katoenen zak over hun hoofd.

‘Somebody needs to write about it,’ hoor ik dan. Ze maken afspraken met elkaar, dat is duidelijk. Wat heeft dit nu weer te betekenen? Wat speelt het universum nu weer voor een spelletje met mij? Ik moet er om lachen en het maakt me nieuwsgierig!

Verbinding met een andere wereld, in het hol van de leeuw

krachtmetingOnderweg naar de Bootcamp denk ik er over na en hoor ik van mijn gids dat Nisandeh en ik twee van de vijf zijn. We hebben een soulcontract. Ik krijg zelfs een paswoord door die onze samenwerking bezegelt. Jeetje. Ik en deze succesvolle man? Dat betekent dat onze levens bij nauw bij elkaar betrokken moeten zijn. Sjonge.

Dat ik mensen de komende periode om hulp ga vragen bij de transitie van coach naar schrijver was voor mij al duidelijk geworden. Ik besluit mezelf uit te dagen en Nisandeh om geld te vragen om mij te ondersteunen. Het voelt alsof ik me in het hol van de leeuw begeef. Maar ik heb het gedaan en ik kan je zeggen dat zelfs leeuwen en tijgers aaibaar zijn als je ze benadert met liefde. Dat kun je ook zien in dit filmpje.

Twee drietallen – mannen en vrouwen

dansende_kidsIk lig na te denken over wat ik gezien heb tijdens mijn trance reisje. Wie zouden eigenlijk de andere spelers zijn? Is het mijn geliefde? Nee, die is het niet. Ik mag dus gokken. Is het Roy Martina? Ja, die was er ook bij. Natuurlijk. Roy en hij zijn concurrenten geweest die besloten om elkaar te helpen. Ik doe nog een paar gokjes en kom al heel snel bij mijn tweelingziel Celeste Brianne Satie uit. Als dit over samenwerking gaat, dan moet het mijn lieve collega Cindy zijn. In ons eerste samenwerkingsweekend met Cindy en Celeste was het laten zien van je grootsheid ook een van onze thema’s. Natuurlijk. Glimlachend val ik in slaap.

Midden in de nacht word ik wakker. De bom die Nisandeh in mijn hoofd heeft geplaatst doet zijn werk en de creatieve ideeën over te schrijven boeken en het verbinden van onmogelijke werelden ploppen als een gek op. Zo kan ik nooit slapen! Het woelen wordt knuffelen en het knuffelen wordt weer vrijen.  Opnieuw verbinden onze harten zich met elkaar en dan krijg ik informatie over zes manieren van reizen door het universum: ‘You can travel by car, by motorbike, by open heart (dat ben ik!), by space-shuttle, by claws and by the light. GAME OVER.’ 

‘Drie mannen en drie vrouwen dus’, zegt mijn geliefde die mijn getuige is. ‘Je kunt het spel opnieuw spelen of het hier bij laten.’ Dat bekijk ik morgen wel, besluit ik. Slapen is wat ik wil na deze vermoeide dag! Maar ik kan het niet nalaten om nog even verder te dromen.

Vrouwenpower: travelling by claws! 

Ik weet meteen wie van ons zessen op welke manier reist. Van Roy leerde ik te reizen via het licht, zijn CD’s en boeken hebben me geholpen bij zowel de eerste als het laatste jaar van mijn ondernemerschap. Van Celeste leerde ik te reizen via een space-shuttle en me te verbinden met de traumatische energie van mijn klanten, werkend vanuit intuïtie. De mannen reizen per auto en per motor en Cindy reist ‘by claws.’ Dat heb ik gevoeld tijdens het vrijen. Een leeuw kan brullen en zijn tanden laten zien waardoor je er bang van bent. Hij zou je zomaar kunnen opeten. Maar als je hem met liefde benadert is hij geheel onschuldig en zelfs knuffelbaar!

leeuwenpootTravelling by claws. Dat doe ik zelden. Ik denk dat ik daar de komende maanden eens mee ga oefenen. Door grootst te zijn als een leeuw en het leven als een spel te zien. Zoals ik het zo vaak gevoeld heb tijdens het vrijen met mijn geliefde. Natuurlijk reis ik standaard door de wereld met een open hart. Want dat is wie ik ben en dat is mijn rol. Ik ben benieuwd naar de resultaten van deze samenwerking en naar wat er gebeurt als je het spel eens met andere spelers speelt!

woman

En jij? Hoe reis jij door het aardse leven?

Gateway to Heaven, een vrouwenweekend voor 27 vrouwen in Frankrijk, Rennes le Chateau

Wil jij als vrouw ervaren hoe verbindend en ondersteundend vrouwenpower kan zijn? In de meivakantie 2014 begeleiden Celeste, Sherida en ik een groep van 24 vrouwen naar bevrijding van de liefde voor jezelf. Jouw grootste kracht is verbonden met je grootste kwetsbaarheid. 3 x 3 = 9 x 3 = 27. In de numerologie staat het getal 9 voor eenheid. In het weekend delen we met 27 vrouwen onze vrouwenkracht en gebruiken we onze talenten om elkaar te helen en te versterken, zodat we met meer passie en moeiteloosheid onze talenten kunnen leven.  Dat bevrijden van de liefde doen we SAMEN. Want sommige dingen zijn te groot om alleen te doen. Kom je ook? Hier lees je er alles over!

Speak Your Mind

*