Controle MRI – spannende tijden!

Het worden weer spannende tijden. Ondanks dat ik een goed gevoel heb over mijn genezing, is zo’n moment opname van een controle MRI natuurlijk toch spannend.

Onzekere plekjes in mijn borst

Een half jaar geleden werden er twee tumoren gevonden in mijn borst. Die zijn inmiddels operatief verwijderd en de borst en okselklieren zijn bestraald. Maar op de MRI die destijds gemaakt is, zaten ook twee kleine plekjes die te klein waren om te diagnostiseren. Het kon kanker zijn maar ook niets. Daarom werd toen besloten om een half jaar later opnieuw een MRI te maken om te zien of de plekjes dan gegroeid of verdwenen zouden zijn.

Liefde heelt…

Toendertijd maakte ik me geen zorgen. Ik was er van overtuigd ik mezelf kon genezen door middel van heling en meditatie, en dat die plekjes dan ook zouden verdwijnen. Een half jaar later zou mijn borst gewoon schoon zijn. Ik wist het zeker. Op een natuurlijke manier vond een energetische verwijdering van de tumor plaats, vlak voor de operatie. Bij de uitslag van de operatie bleken de tumoren een flink stuk kleiner te zijn dan op de MRI. De kleinste was zelfs meer dan de helft geslonken! Zie je wel, dacht ik, liefde heelt.

Andere tijden

Maar sinds de tijd is er veel gebeurd, zoals het overlijden van mijn broer aan kanker wat ook een wissel trok op mijn genezingsproces. En ik kreeg complicaties in de vorm van een borstontsteking waardoor ik gedwongen werd om in de overgave te gaan. Je kunt niet alles naar je hand zetten, ook al wil je dat nog zo graag. Ik leerde dat niets zeker is behalve dat je ooit geboren bent en ooit weer sterft. Ik leerde om te accepteren en te leven in het hier en nu.

Bevestiging?

Inmiddels zijn we een half jaar verder en komt de dag van de waarheid dichterbij. Althans: de waarheid van dit moment, want ja, ook een MRI is een momentopname en volgend jaar kan alles anders zijn. Nog steeds heb ik een goed gevoel over mijn genezing. Ik voel diep van binnen dat het goed gaat met mijn borst en dat de kanker weg is, ook al zijn nog niet alle ontstekingsresten in mijn borst verdwenen. Maar uiteraard is het fijn als ik deze bevestiging ook van mijn artsen krijg 🙂

Maandag 14 november is het zo ver, dan vindt de controle MRI plaats. Duimen jullie voor me?

 

Comments

 1. Toi toi lieve Leonie, wij blijven positieve gedachten het universum insturen, en sturen je licht en liefde !

 2. Ik stuur je warmte, kracht, steun en genezing.
  Positief denken. Sterkte!!!

 3. Ik denk aan je op maandag 14 november! Ik stuur ook genezing, kracht, warmte, positief denken en steun naar het universum!

  Liefs, Astrid

 4. Beste Leonie,
  Ik leef met je mee en denk ook dat je de 14e een positieve uitslag mag verwachten. Vorig jaar werd bij mij (46) darmkanker met uitzaaiingen geconstateerd en nu een 1,5 jaar later ben ik bezig met een onderhoudschemokuur. Op 28 nov. krijg ik de grote uitslag. De ziekte was eind juni ook niet meer aantoonbaar op de scan. Ook ik doe aan visualisatie, consulten bij een natuurarts en heb een paranormaal genezeres die DNA-healing doet. Via deze weg is ook een gezwel van 6 cm verwijderd en de ziekte op zich. Het reguliere en het alternatieve kan HEEL GOED samengaan. Jammer dat de oncologen hier nog niet in mee willen. Ook ik kan het wel van de daken schreeuwen om anderen hiermee te helpen. Laat je nog eens iets van je horen? Groetjes en veel liefde, licht en kracht

  • Hoi Ria, wow, altijd mooi om te horen hoe anderen het doen. Dus we wachten nu allebei op de uitslag? Blijft spannend, ondanks alle vertrouwen…

 5. Tuurlijk duim ik, sterkte ermee

 6. Hoi Leonie,
  Ik wens je ook een goed uitslag toe! Afgelopen zondag heb ik de uitzending gezien. Maar een woord RESPECT!
  Liefs Nellie

 7. Dag Leonie,
  Indrukwekkend je borstkankerblogs. Ik herken zo veel in je ervaringen. Ik heb in mei 2011 gehoord dat ik een zeldzame vorm van botkanker heb (kraakbeenkanker) en ben een maand geleden geopereerd. 28 nov. de eerste controle. Vind ik ook erg spannend. Ook ik schrijf op mijn website over mijn genezingsproces, als je het leuk vindt, kom je maar eens lezen. Veel sterkte! Ik volg je schrijven met plezier. Lieve groet, Lian

Speak Your Mind

*