Help, ik heb helende gaven!

Iedere keer weer denk ik: dit is mijn laatste blog over mijn genezingsproces, hierna stop ik en ga ik weer gewoon leven. Maar steeds opnieuw ontdek ik nieuwe thema’s die voortborduren de levenslessen die ik mocht leren. Het houdt gewoon niet op!

Een aantal weken geleden ontdekte ik dat mijn helende gaven zich uitbreiden. Ik had een drukke week met coachen waarbij ik steeds meer werk vanuit intuïtie. Tegenwoordig gebruik ik steeds meer mijn helende handen bij persoonlijke systemische processen omdat ik ontdekt heb dat dit het proces van mijn klanten vergemakkelijkt en dat zij hierdoor bepaalde emotionele blokkades sneller kunnen loslaten.

Maar die week gebeurde er zoveel bij mijn klanten en had ik zowel ervoor als erna weekenden waarin ik werkte met energie, dat het een beetje teveel van het goede was. Ik verloor het contact met mezelf en de aarde, en zweefde als het ware teveel in het universum. Dit behoorlijk wat consequenties voor mijn directe omgeving en voor mijn werk, want dat kon ik tijdelijk niet meer uitoefenen. Het duurde ook een aantal weken voordat ik weer helemaal terug was in de gewone wereld.

Achteraf beschouwd en terugkijkend, was het een periode van heling. Ik kreeg tijdens mijn verblijf in de andere dimensie veel visoenen en boodschappen te zien over de toekomst. Alles had te maken met mannelijk en vrouwelijk bewustzijn en leiderschap. Het is een thema wat mij al heel lang bezig houdt en wat ook de spirituele essentie was van mijn genezingsproces van borstkanker. De natuur heeft wat dat betreft op mij een helende werking. En hoe gek het misschien ook klinkt, meditaties zorgden ervoor dat ik de boodschappen kreeg die ik nodig had om weer terug te komen in mezelf.

Op dit moment verblijf ik in Zweden, op Greenstones, het landgoed van mijn co-schrijver Stephan Wik met wie ik het boek Love Unlimited schreef. Samen met collega’s Sherida Heilbron en Renee Mars bereid ik het weekend ‘Ontdek de man en vrouw in jou’ voor, een weekend in Liefdevol Verbinden voor dat we eind april gaan geven. Bij het lezen van het boek ‘De Heilige Hoer, inzichten in het eeuwige vrouwelijke’ van Nancy Qualls-Corbett vielen er voor mij veel puzzelstukjes van de afgelopen periode op zijn plek. Het liet me zien wat er op spiritueel gebied gebeurt in het vrouwelijk bewustzijn als dit tot heelheid komt. Dit was dus wat er met mij gebeurd was! Wat een opluchting!

Voor mij was de afgelopen periode een les om contact te blijven houden met mezelf, om geaard te blijven en om alles in kleine stapjes te doen. Het hoeft allemaal niet meteen en morgen! Balans, dat is waar het om gaat. Balans in mezelf en balans met mijn omgeving. Het leven blijft een grote uitdaging in overgave, in leven in het hier en nu en dankbaar te zijn voor wat het is. Oude levenslessen in een nieuw jasje. Steeds opnieuw komen ze op mijn pad.

Ik heb er weer zin in. Enne… wordt vervolgd!

Speak Your Mind

*